20 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αντιφατικές καταστάσεις

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να αναδείξει τις πιο πρωτότυπες ή πρωτοποριακές τάσεις σου, ωστόσο είναι το ίδιο πιθανό να σε κάνει ιδιότροπο/η ή παράξενο/η, δυσκολεύοντας τις σχέσεις σου με τους «δικούς σου» ανθρώπους. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει περιουσιακά και κληρονομικά θέματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου ενώ στο «πάζλ» της ημέρας προστίθενται και αναζητήσεις ή δράσεις σε «παραδοσιακά» πλαίσια. Από την άλλη βέβαια, η ημέρα σου δε θα εξελιχθεί… ήρεμα κι απλά, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει κοντά σε ξεχωριστούς ανθρώπους, ενώ αναδεικνύει και την τάση σου για κάτι νέο ή πρωτότυπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να δοκιμάσεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Την ίδια στιγμή βέβαια να… φοβάσαι τα «σίγουρα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, μην περιμένεις όμως να έχεις την αναμενόμενη ανταπόκριση από όλους. Γιατί την ίδια στιγμή που κάποιοι/ες συναινούν, κάποιοι/ες άλλοι/ες προβάλλουν… εξοργιστικά προσκόμματα! Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού εμπλέκει και «ξένους», δημιουργώντας ένα μάλλον αμήχανο κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ανανεώνει την εμφάνισή σου και «βγάζει στη φόρα» τα ιδιαίτερα ταλέντα, αλλά και την… εκκεντρικότητά σου, ενώ σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση σε πρόσωπα ή κύκλους που θεωρούνται δύσκολοι στην προσέγγισή τους. Αντίθετα, μια υπόθεση που δείχνει «ευκολάκι» μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να έρθεις σε επαφή με φίλους/ες από το παρελθόν σου, σε ένα πολύ ζεστό και συγκινησιακό κλίμα. Ακόμα, δεν αποκλείεται να εντρυφήσεις στην παράδοση ή τη μελέτη του ιστορικού μιας υπόθεσης, οφείλεις, ωστόσο, να δεις τα πράγματα με μια αναθεωρητική ματιά! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ανατρέπει το σκηνικό στις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις και το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν πράγματα που δε συνηθίζονται, αλλά μάλλον θα σου αρέσουν, αφού θα έχουν πολύ ιδιαίτερο στιλ! Επιπλέον, ενθαρρύνει το άνοιγμά σου σε κύκλους ή πρόσωπα που διακρίνονται από έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου και να… τρελάνεις κόσμο με μια πλευρά του εαυτού σου που εκδηλώνεται σπάνια! Κι αν τελικά δεν το πράξεις, τότε θα βιώσεις ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανατροπές, είτε στην καριέρα σου είτε στον κοινωνικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να βρεθείς σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει και να γνωρίσεις νέους όσο και διαφορετικούς ανθρώπους, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα βρεις στους ξένους. Όμως, αναφορικά με τα οικονομικά, οι οικείοι σου δεν είναι ανοικτοί στο καινούριο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Από τη μια πλευρά, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να εκδηλώσεις συναισθήματα προς τους άλλους, ίσως όμως  δεχθείς κι εσύ μια συναισθηματική «επίθεση», με την καλή έννοια. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας που έχει γνώση πολλών πραγμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού «σε πάει», αρκεί να πρωτοτυπήσεις και να κινηθείς ανατρεπτικά, να είσαι δηλαδή ο… εαυτός σου! Δεν αποκλείεται, όμως, να είσαι εσύ το «θύμα» απρόβλεπτων καταστάσεων. Ίσως, μάλιστα, «σοκαριστείς» από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός κοντινού σου προσώπου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που εκτιμούν την ανθρωπιστική και συναισθηματική στάση σου, ενώ εμπλουτίζει το σκηνικό και με «ευαίσθητες ψυχές», που χρήζουν ιδιαίτερης και προσεκτικής αντιμετώπισης για να μην πληγωθούν. Ευτυχώς βέβαια… ξέρεις εσύ από αυτά, με συνέπεια να «πνιγείς» στις αγκαλιές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss