21 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να αποδεχθείς όρους με τους οποίους δεν συμφωνείς κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις την χρυσή τομή, ώστε να μετριάσεις τους «κραδασμούς» από μια ενδεχόμενη σύγκρουση. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, καλό είναι να το ξαναδείς, αφού υπάρχουν εμπόδια και προαπαιτούμενα που για την ώρα δεν καλύπτονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο ανεκτικό απέναντι στους άλλους, το πιθανότερο όμως είναι να πετύχεις τους στόχους σου λειτουργώντας υπό πίεση, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια διαμάχη γύρω από οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα με τα «αίματα» να… ανάβουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διαχειριστείς ένα οικονομικό ζήτημα με νομικές προεκτάσεις, χωρίς μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου αλλά και φροντίζοντας να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα… απαραβίαστα όριά σου. Επιπλέον, προστάτεψε τα κεκτημένα σου από άνομες παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Κρόνο απέναντί σου, τα πιεστικά διλήμματα αναφορικά με την σχέση σου ή μια συνεργασία αυξάνονται κι αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας ή σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας την στρατηγική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, το να προσπαθείς να «κρυφτείς» από τις εξελίξεις, είναι μάλλον… μάταιο, αφού οι εντάσεις θα σε κυνηγούν όπου κι αν είσαι! Επειδή μάλιστα η στάση κάποιων απέναντι σου μπορεί να γίνει επιθετική ή ανταγωνιστική, θα πρέπει κι εσύ να «πατήσεις πόδι» όπου χρειαστεί. Μάλιστα, οφείλεις να δώσεις μια… παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Την ίδια στιγμή που ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να υπερασπίσεις εμφατικά τις απόψεις σου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε μπλοκάρει συναισθηματικά, μέσα από στερήσεις ή απαγορεύσεις που έρχονται την πιο… ακατάλληλη στιγμή! Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να λάβεις υπόψη σου και τα «θέλω» των άλλων, ώστε να μην προκύψουν αντιπαλότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την οικογενειακή σου γαλήνη, είτε επειδή κάποιος/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε γιατί ένα περιουσιακό θέμα αποκτά «ακανθώδη» χαρακτηριστικά. Από πλευράς σου πάντως πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές έστω και σε μια μίνιμουμ βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Σήμερα δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά και η εμπειρία σου απέναντι σε διαφορετικές γνώμες και απόψεις που θα χρειαστεί να συνθέσεις, συχνά μάλιστα κάτω από έντονη πίεση ή την «απειλή» μιας νομικής εμπλοκής. Κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε άτομα που «δεν στροφάρουν», είναι σχεδόν βέβαιο πως θα χάσεις την υπομονή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ενδέχεται να εμπλακείς σε χρονοβόρες διαβουλεύσεις για ένα οικονομικό θέμα, που ίσως μάλιστα να λάβει νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι. Επιπλέον, αν ψάχνεις για χρηματοδότηση αναμένονται «εμπλοκές», με τα προαπαιτούμενα να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης μπορεί να φέρει μια οικογενειακή αναστάτωση ή τεχνικά προβλήματα στο χώρο σου, που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση. Παράλληλα, το ζητούμενο είναι να διερευνήσεις τα δρώμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί «τρέχουν» καταστάσεις, που θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά όσο και τα εργασιακά σου και το θέμα είναι να μην μείνεις «στην απ’ έξω».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το ιστορικό μιας υπόθεσης, ενώ αναμένεται να έρθεις σε επαφή με γνωστούς ή συγγενείς που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει δραστικές μεταβολές και… εισβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη η μέρα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να δημιουργεί συνθήκες κρίσης στις σχέσεις σου με φίλους/ες αλλά και αγαπημένα πρόσωπα, οφείλεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική «σωφρονισμού», χωρίς όμως να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, καλό είναι ωστόσο να αναλάβουν και οι άλλοι τις δικές τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss