Η Αλιμόνου έκανε μήνυση στον Βαρδινογιάννη. Τον αναζητεί η Αστυνομία

Νέο επεισόδιο στο σκληρό διαζύγιο Τζίνας Αλιμόνου-Παύλου Βραδινογιάννη. Η ηθοποιός υπέβαλλε μήνυση στον πρώην σύζυγό της για μη καταβολή διοτροφής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema, αστυνομικοί πήγαν στην κατοικία του επιχειρηματία μετά τη μήνυση και εκεί τους ενημέρωσαν ότι απουσιάζει. Οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τζίνα Αλιμόνου πήγε στο Α.Τ. Ψυχικού για να υποβάλλει μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Παύλου Βαρδινογιάννη, αφού ο επιχειρηματίας -παρά την απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών-, δεν κατέβαλλε την διατροφή που του επέβαλλε το δικαστήριο. Τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο κατέβαλλε μόνο μέρος της. Το όνομά του έχει αποσταλεί με σχετικό σήμα σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα και εκείνες με τη σειρά τους σε λιμάνια και αεροδρόμια.

Σύμφωνα με το νόμο, αν εντοπισθεί εντός των συνόρων ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης θα συλληφθεί και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, αφού το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές και η διαδικασία αμέσως μετά την σύλληψη περιλαμβάνει απολογία σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Φωτογραφία: NDP

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss