Υπάλληλος της Samsung έκλεψε 8.500 smartphones!

Μια μάλλον ασυνήθιστη είδηση έρχεται σήμερα από τη Νότιο Κορέα, την “πατρίδα” τη Samsung… Ένας εργαζόμενος στην εταιρεία, ο οποίος μάλιστα είχε και κινητικά προβλήματα, πιάστηκε να κλέβει smartphones από την ίδια τη Samsung, τα οποία έπειτα διέθετε στην αγορά.

Ο υπάλληλος έκλεβε τις συσκευές από την κύρια μονάδα παραγωγής της Samsung στη Suwon της Ν.Κορέας και έπειτα τις πουλούσε σε κάποιον τοπικό έμπορο, που με τη σειρά του τις διέθετε στην αγορά.

Με τη μέθοδο αυτή ο υπάλληλος της Samsung κατάφερε να αποκομίσει περί τα $711.000, από το Δεκέμβρη του 2014 μέχρι και το Νοέμβρη του 2016, για 2 συναπτά έτη σχεδόν, κλέβοντας σχεδόν 8.500 smartphones! Η απάτη έγινε αντιληπτή όταν ακυκλοφόρητες συσκευές έφθασαν στην αγορά του Vietnam, κάνοντας τους ιθύνοντες να τον υποψιαστούν.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον τμήμα της ιστορίας δεν τελειώνει εδώ! Ο υπάλληλος κατάφερνε να βγάζει τα smartphones από την εταιρεία χάρη στο αμαξίδιό του, το οποίο, φυσικά, είναι μεταλλικό και έτσι μπορούσε να παρακάμπτει τον ανιχνευτή μετάλλων στην έξοδο της μονάδας. Το καλύτερο όλων; Τα κέρδη από την κομπίνα κάλυψαν ένα μεγάλο ποσό του χρέους που είχε συσσωρεύσει ο υπάλληλος, τζογάροντας…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss