Η επανένωση μιας γυναίκας με τον σκύλο της μετά από 8 χρόνια

Η νέα χρονιά ξεκίνησε πολύ ευχάριστα για μια γυναίκα από την Ουαλία, η οποία μετά από 8 χρόνια κατάφερε να βρει τον χαμένο της σκύλο.

Πριν από 7 χρόνια και 8 μήνες, συγκεκριμένα, η Magdalena Klubczuk από την Βόρεια Ουαλία επέστρεψε στο σπίτι της από τη δουλειά και ανακάλυψε πως η σκυλίτσα της, Roxy, είχε εξαφανιστεί από τον κήπο που την είχε αφήσει το πρωί. Η αναστατωμένη γυναίκα έψαχνε για πολλές εβδομάδες τον σκύλο της και μάλιστα καλούσε και διάφορες φιλοζωικές ή νοσοκομεία ζώων για να μάθει αν έχουν βρει κάποιον σκύλο. Δυστυχώς όμως δεν είχε καταφέρει τίποτα.

Η Roxy είχε τσιπάκι και στο κολάρο της αναγράφονταν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της, ώστε σε περίπτωση που χανόταν να μπορούσε κάποιος να έρθει σε επαφή με το αφεντικό της. Μετά από πολύ καιρό, η Klubczuk τα παράτησε πιστεύοντας ότι η Roxy δεν θα βρεθεί ποτέ.

Μετά από αρκετά χρόνια, και συγκεκριμένα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς 2020, κάποιος είδε έναν αδέσποτο σκύλο να τρέχει στους δρόμους της Β. Ουαλίας. Το σκυλάκι μεταφέρθηκε στο τοπικό καταφύγιο ζώων, όπου η υπεύθυνη του κέντρου εξέτασε το τετράποδο για να δει αν έχει τσιπ. Ευτυχώς, μέσω του τσιπ κατάφερε να έρθει σε επαφή με την Magdalena Klubczuk, την ιδιοκτήτριά του, η οποία στην αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε!

«Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν ότι βρέθηκε η Roxy μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη που δεν μπορούσα να μιλήσω! Όλα αυτά τα χρόνια νομίζαμε ότι είναι νεκρή».

Η επανένωση της Roxy με την ιδιοκτήτριά της ήταν πολύ συγκινητική. Η Klubczuk προσθέτει: «Ένιωσα σαν να με κατάλαβε όταν με είδε ξανά, και το συναίσθημα ήταν απίστευτο. Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου!»

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.