Η Sony θα ενεργοποιήσει την επέκταση SSD του PlayStation 5 μέσα στο καλοκαίρι

Το update πιθανότατα θα αυξήσει την ταχύτητα λειτουργίας του ανεμιστήρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευση του Bloomberg, η Sony θα ενεργοποίσει τη θύρα επέκτασης SSD του PlayStation 5 μέσα στο καλοκαίρι. Η λειτουργία θα προστεθεί μέσω ενός firmware update, το οποίο θα ενεργοποιήσει την M.2 θύρα επέκτασης του PS5. Η Sony μέσω παλαιότερης δήλωσης (πριν την κυκλοφορία του PS5), είχε ήδη ανακοινώσει πως η λειτουργία θα γινόταν διαθέσιμη σε μελλοντικό update της κονσόλας.

Πηγές που συνεργάζονται με το Bloomberg φέρνουν όμως κι άλλες πληροφορίες στο προσκήνιο, καθώς μάθαμε πως το συγκεκριμένο firmware update θα αυξήσει την ταχύτητα λειτουργίας του ανεμιστήρα. Ο ενσωματωμένος SSD του PS5 σε συνδυασμό με έναν γρήγορο και συμβατό SSD στη θύρα επέκτασης, αναμένεται να παράγουν επιπλέον θερμότητα εντός της κονσόλας.

Για την ώρα, το PS5 έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 825GB, από τα οποία τα 667GB είναι διαθέσιμα για τον χρήστη. Και με τα μεγέθη παιχνιδιών να αυξάνονται όλο και περισσότερο – όπως το Call of Duty που πλέον η ολοκληρωμένη εγκατάστασή του δεν χωράει σε ένα PS4 500GB – είναι σίγουρο πως οι PS5 κάτοχοι θα χρειαστούν τον επιπλέον ελεύθερο χώρο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss