Πέντε συμβουλές μόδας που μάθαμε από μία διάσημη TikToker

Ο λογαριασμός της Alexandra Pereira είναι γεμάτος στυλ και μοντέρνα διάθεση.

Παλαιότερα, αν έψαχνες έμπνευση για το στυλ που ήθελες να υιοθετήσεις και για τα looks που δημιουργούσες, κατά πάσα πιθανότητα έπρεπε να απευθυνθείς στις σελίδες των πιο διάσημων περιοδικών μόδας. Εναλλακτικά, θα παρατηρούσες τις celebrities και τις επιλογές των fashion experts τους, αφού, εκ των πραγμάτων, αυτές ήταν και συνεχίζουν να είναι οι πηγές που ορίζουν τα trends της εποχής.

Από την άφιξη του TikTok, όμως, τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Για την ακρίβεια, υπήρξε κάτι που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε εξέλιξη στον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία της μόδας φτάνει στα σπίτια μας. Η διάσημη πλατφόρμα ουσιαστικά έδωσε το βήμα στις πρωταγωνίστριες των βίντεο να γίνουν εκείνες που ορίζουν τις μελλοντικές τάσεις.

Η Alexandra Pereira αποτελεί ένα καλό παράδειγμα όλων των παραπάνω. Πρόκειται για ένα κορίτσι, του οποίου τα βίντεο βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των χρηστών. Ο, δε, λογαριασμός της στο Instagram έχει φτάσει πια τα 2 εκατομμύρια likes. Σε αυτόν, λοιπόν, θα δεις πολλές φωτογραφίες όπου η Pereira ποζάρει σε κάθε πιθανό προορισμό και τοπίο, αλλά το δικό μας βλέμμα εστίασε σε κάτι άλλο: στην αγάπη της για τη μόδα.

Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε παρατηρήσει πολλά outfits που εύκολα θα φορούσαμε, ωστόσο μπορέσαμε να συνοψίσουμε στην παρακάτω gallery πέντε από τις πιο σημαντικές fashion συμβουλές που ξεχωρίσαμε.

Δες επίσης: 5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss