Άρης-ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι κορυφής και η Θεσσαλονίκη στις φλόγες (photos)

Άρης-ΠΑΟΚ: Η Θεσσαλονίκη χωρίζεται στα δύο καθώς το «Κλ. Βικελίδης» θα φιλοξενήσει το ντέρμπι κορυφής και την πρώτη «μάχη» της πόλης.

Το απόγευμα της Κυριακής (13/12) οι «κίτρινοι» και οι «ασπρόμαυροι» θα διασταυρώσουν για πρώτη φορά τα… ξίφη τους στη φετινή αγωνιστική σεζόν. Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τη μέρα που η πρωτεύουσα της Μακεδονίας χωρίζεται στα δύο και… ετοιμάζεται να «υποδεχθεί» τον θριαμβευτή.

Το φετινό ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι κορυφής, μια και οι δύο ομάδες βρίσκονται μία… ανάσα από την κορυφή. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο «Κλ. Βικελίδης» έχοντας το βαθμολογικό προβάδισμα, έχοντας συγκεντρώσει 24 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον γηπεδούχο Άρη και έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο.

Βέβαια, τα ντέρμπι μεταξύ των δύο εκπροσώπων της Θεσσαλονίκης δεν έχουν μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς σημαντικό ρόλο παίζει και το πρεστίζ, καθώς ο νικητής θα αυξήσει το γόητρό του στην πόλη. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη «μάχη».

Εκτός ο Ρόουζ

Μόνο μία απουσία αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος στους «κίτρινους». Ο λόγος γίνεται για τον Ρόουζ, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς, κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ αντίθετα οι Τζέγκο και Σάκιτς είναι στην διάθεσή του.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Κρίστιαν Λόπεθ, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάκιτς, Σάσα, Κάτσε, Σαντέ Σίλβα, Τζέγκο, Ντάτκοβιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Με τον αρχηγό αλλά και τρεις απουσίες

Στην διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία στον «Δικέφαλο» βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια, εν αντιθέσει με τον Ροντρίγκο που είναι τραυματίας, τον Μιχάι που συνεχίζει την αποθεραπεία του και τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Βιεϊρίνια, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss