ΑΕΚ: Δύσκολα καλό τέλος με Νταντσένκο – Φημολογία ότι ήρθε πρόταση για Ολιβέιρα

Η Ένωση πιθανότατα αύριο θα έχει κλείσει δεξί μπακ, ενώ ακούγεται έντονα πως της έχουν χτυπήσει την πόρτα και για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Η νέα σοβαρή γκέλα για την ΑΕΚ, απέναντι στον ΠΑΣ, έρχεται σε μια φάση που ο μηχανισμός της ομάδας δουλεύει για την κάλυψη των κενών της. Έστω κι αν έχουμε φτάσει τέσσερις μέρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη.

Τα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών θα έχουν ενδιαφέρον σίγουρα για την ΑΕΚ, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος. Παίζουν πολλά ενδεχόμενα. Από το μίνιμουμ, που είναι ένα δεξί μπακ, μέχρι να έχουμε εξελίξεις «ντόμινο» από ενδεχόμενες αποχωρήσεις μέσω πωλήσεων ή και οριστική απόφαση για κίνηση για τερματοφύλακα.

Ωστόσο για όλα τα υπόλοιπα εκτός από το δεξί μπακ, απόψε δεν είναι το ιδανικό χρονικό σημείο για να μιλήσεις με σιγουριά. Να ξημερώσει η μέρα και βλέπουμε, καθώς υπάρχει εκτός των άλλων και η «θολούρα» που έχει φέρει το νέο αγωνιστικό χαστούκι, σε ένα σημείο που η ψυχολογία είχε ανέβει πολύ.

Για να μείνουμε τουλάχιστον στο θεωρητικά σίγουρο, που είναι ένα δεξί μπακ, όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει τίποτα τελικά με τον Όλεγκ Νταντσένκο, αφού η ρωσική Ούφα, έχει θέσει ανυπέρβλητα ως τώρα εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Φυσικά πέρα από το που πραγματικά βρίσκονται οι ευθύνες των ανθρώπων της ΑΕΚ για την εξέλιξη κι αν υπάρχουν γενικώς, το μόνο σίγουρο είναι χρεώνεται πάλι ένα μεταγραφικό «μπάχαλο». Πάντως φαίνεται πως ήδη η αποψινή βραδιά αφιερώνεται σε άλλους στόχους.

Υπάρχει ο Ριστόφσκι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, που μπορεί να τον πάρει η ΑΕΚ, αλλά δεν θέλουν να γίνει αυτό με όρους που θα κάνουν εκτός συζήτησης την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι. Υπάρχει όμως ακόμη δυνατά στο σκηνικό μέσα. Υπάρχουν και κάποιοι ακόμη, ένας με δύο τουλάχιστον, για τους οποίους υπάρχει και δυνατότητα αγοράς. Υπάρχει περίπτωση πάντως, μέχρι αρκετά νωρίς αύριο Πέμπτη, να έχει κλείσει το δεξί μπακ η ΑΕΚ.

Πρόταση για Ολιβέιρα

Για τα υπόλοιπα όλα είναι φλου. Η ΑΕΚ… θέλει και δεν θέλει τερματοφύλακα, ενώ υπάρχει πολύ έντονη φημολογία πως για τον Νέλσον Ολιβέιρα έχει εμφανιστεί ενδιαφέρον κι έμπρακτο μάλιστα από ομάδα του εξωτερικού.

Προφανώς με δεδομένο πως τελειώνει το συμβόλαιο του τον Ιούνιο κι ανανέωση δεν φαίνεται στον ορίζοντα, δεν μιλάμε για κάτι υψηλό οικονομικά για την ΑΕΚ.

Όμως το ερώτημα είναι εφόσον υπάρχει πρόταση για τον Ολιβέιρα, αν τελικά η Ένωση πρέπει να χάσει κι αυτόν τον παίκτη, χωρίς να πάρει τίποτα πίσω από τα χρήματα που ξόδεψε.

Και το αμέσως επόμενο ερώτημα, αν θέλει να τον δώσει, είναι τι θα κάνει αν βρεθεί με τον Χιμένεθ να μη μπορεί να υπολογίζει ούτε σε αυτόν, ούτε και στον Λιβάγια. Ίσως έτσι εξηγείται το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ έχουν δει και περιπτώσεις επιθετικών. Όπως και γκολκίπερ. Αλλά είπαμε, όλα είναι… φλου.

Το πιο άσχημο που μπορεί να φέρει το τελευταίο αγωνιστικό στραπάτσο, είναι αποφάσεις βασισμένες στην άποψη πως δεν έχει και τόση σημασία η ανταγωνιστικότητα της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μια τέτοια άποψη, δεν λαμβάνει υπόψη πως έχουμε ακόμη 16 ματς πρωταθλήματος και κάποια ακόμη στο κύπελλο, μέσα σε αυτά και πολλά ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Δεν γίνεται η ΑΕΚ να βάζει τους οπαδούς της συνεχώς στην διαδικασία να ετοιμάζονται να υποφέρουν κάθε φορά, ούτε να μη θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους. Δεν μπορεί να πάει έτσι ως το τέλος η σεζόν.  Κακά τα ψέματα και με τον ΠΑΣ ο Χιμένεθ θα ήθελε να μπορεί να ξεκουράσει τον Μπακάκη και πόσο μάλλον να έχει έναν άλλον δεξί μπακ με καλύτερα επιθετικά χαρακτηριστικά για να τον βοηθούσε σε ματς όπως το αποψινό. Για το γεγονός πως δεν τον είχε, δεν μπορεί να υπάρχει καμιά δικαιολογία απολύτως.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss