ΑΕΚ: Η Ζόρια πήρε βαθμό στο Κίεβο! (photos)

Η Ζόρια, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League πήρε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από τη Ντιναμό Κιέβου. 

Η Ζόρια ζόρισε την Ντιναμό Κιέβου στην έδρα της και μπορεί να μην είναι φόβητρο, αλλά έστειλε μήνυμα ότι είναι μία μαχητική ομάδα.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa LeagueΤσάμπιονς Λιγκ, πήρε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από την Ντιναμό Κιέβου, η οποία θα παίξει στο Champions League. Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι πήραν την ισοπαλία. Η Ζόρια με δέκα Ουκρανούς στην αρχική ενδεκάδα και τον Ισραηλινό Άμπου Χάνα να τη συμπληρώνει προηγήθηκαν στο 65′ με τον Κοτσέρζιν, αλλά ο Σλοβένος Βέρμπιτς στο 74′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το ματς ήταν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής και η Ζόρια είναι 9η με πέντε βαθμούς (σε 14 ομάδες), ενώ η Ντιναμό Κιέβου είναι πρώτη με έντεκα βαθμούς.

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπουσχάν, Κεντζιόρα, Καραφάεφ (69’ Ποπόφ), Μικολένκο, Ζαμπάρνι, Σίντορτσουκ, Βέρμπιτς, Αντριέφσκι (69’ Λέντνεφ), Ντε Πένα, Σαπαρένκο, Ροντρίγκες (59’ Τσιγκάνκοφ).

Ζόρια (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Βέρνιντουμπ, Ιβανισένια, Φαβόροφ (80’ Ρουφάτι), Άμπου Χάνα, Γκρόμοφ (59’ Ναζαρίνα), Κομχενόφσκι, Γιουρτσένκο, Κοτσέρζιν, Γκλάντκι (72’ Τσβεκ), Καμπάεφ (72’ Πέροβιτς).

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss