ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για τις ανανεώσεις Λιβάγια, Ολιβέιρα – Ο τουρκικός κίνδυνος

Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κλείσει άμεσα τα μέτωπα ανανέωσης των Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Ανοιχτό παραμένει στην ΑΕΚ το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων με Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς ακόμα δεν έχουν καταλήξει οι συζητήσεις. Στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται αυτές τις ημέρες τα κρίσιμα παιχνίδια με Μπράγκα και Παναθηναϊκό και στη συνέχεια αναμένεται εξελίξεις και στο μέτωπο των ανανεώσεων.

Οι συζητήσεις με τις πλευρές των δύο παικτών δεν έχουν «παγώσει», αλλά βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι πάντως την προσεχή εβδομάδα να ολοκληρωθούν, μιας και από τον Ιανουάριο οι Λιβάγια και Ολιβέιρα θα έχουν δικαίωμα να συζητήσουν και με άλλες ομάδες.

Μάλιστα, ο κίνδυνος έρχεται εξ Ανατολάς, καθώς στην Τουρκία υπάρχουν δημοσιεύματα τόσο για τον Κροάτη όσο και για τον Πορτογάλο. Ο Λιβάγια βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο στόχαστρο των Γαλατασαράι, Τραμπζονσπόρ, με την ομάδα της Τραπεζούντας να φέρεται να ρίχνει δίχτυα και για τον Ολιβέιρα.

Επίσημα, καμία τουρκική ομάδα δεν κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για τον 27χρονο Κροάτη, παρά τα συνεχή δημοσιεύματα, ωστόσο το θέμα συντηρείται στον τουρκικό Τύπο.

Η Ένωση ιδανικά θέλει να κρατήσει και τους δύο παίκτες στο δυναμικό της, με τον Λιβάγια να δείχνει στα τελευταία παιχνίδια την αξία του, ενώ ο Πορτογάλος φορ διανύει περίοδο αφλογιστίας. Όμως ο Μάσιμο Καρέρα του δίνει ευκαιρίες και τον έχει στις επιλογές του.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss