ΑΕΚ: Super League, δεν είναι μόνο ο… Γούτας

Οι… κεραίες της Ένωσης τσεκάρουν (αθόρυβα) περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Ο κόσμος το΄χει τούμπανο και η ΑΕΚ και ο Γούτας κρυφό καμάρι. Ποιο πράγμα;

Τις προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την συνεργασία τους με ορίζοντα καλοκαιριού και από την στιγμή που ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του 26χρονου στόπερ με την ομάδα του Περιστερίου.

Ωστόσο οι «ματιές» της Ένωσης στην ελληνική αγορά δεν αρχίζουν και τελειώνουν στον Γούτα και στον 21χρονο αριστερό μπακ του Παναιτωλικού, Αλέξανδρο Παρρά, για τον οποίο κυκλοφορεί θετικό report όπως αποκάλυψε το SDNA – στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» και είναι πολύ πιθανόν κι αυτός να μετακομίσει στα Σπάτα το προσεχές καλοκαίρι.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που κυκλοφορούν στα γήπεδα της Super League και έχουν μαγνητίσει πάνω του τις…κεραίες της ΑΕΚ.

Κι αυτός δεν είναι μόνο ο Δουβίκας που διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Βόλου κι ασφαλώς δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος απ΄το «ραντάρ» της Ένωσης κι όχι μόνο.

Στην ΑΕΚ τσεκάρουν και αξιολογούν κι άλλες περιπτώσεις σουπερλιγκάτων παικτών και έχουν διερευνήσει τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με την προοπτική της καλοκαιρινής απόκτησής τους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα για κάποιον εξ αυτών να υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις α λα…Γούτας και να΄χει ήδη μπει το νερό στο αυλάκι προκειμένου να ντυθούν στα «κιτρινόμαυρα».

Αθόρυβα, χωρίς διαρροές και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στην ΑΕΚ διατηρούν ανοιχτά τα μάτια τους για παίκτες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και προέρχονται από την Super League, χωρίς να υποτιμούν και να αδιαφορούν για τα ποδοσφαιρικά προϊόντα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ειδικότερα μάλιστα για Έλληνες ποδοσφαιριστές και δεδομένης της αγωνιστικής φιλοσοφίας που διέπει το κλαμπ και συνδέεται με το έντονο ελληνικό…χρώμα στο ρόστερ κόντρα στην ξενομανία που κυριεύει ουκ ολίγους σουπερλιγκάτους «εταίρους».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss