Αυτά είναι τα μυστικά της Dua Lipa για απαλά και λαμπερά μαλλιά

Παραδέξου το! Κι εσένα σου αρέσει να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου teen icons, όχι μόνο για την επαγγελματική πορεία τους στο τραγούδι ή την υποκριτική, αλλά και για την εμφάνισή τους. Είναι εκείνες που σου δίνουν την έμπνευση για να διαμορφώσεις τη δική σου εικόνα και το δικό σου στυλ.

Μη μας πεις, δηλαδή, πως δεν έχεις θαυμάσει τη φανταστική αλογοουρά της Ariana Grande ή δεν έχεις προσπαθήσει να πετύχεις μερικά από τα πιο εντυπωσιακά make up looks της Miley Cyrus, γιατί δε θα σε πιστέψουμε. Έχεις παρατηρήσει, όμως, ποια star έχει την πιο ωραία υφή στα μαλλιά της;

Ποια είναι αυτή η celebrity που έχει λαμπερά, δυνατά και υγιή μαλλιά; Μα, φυσικά, η Dua Lipa. Είναι πραγματικά άξια θαυμασμού τα μαλλιά της και η ποιότητα της τρίχας της. Και, ναι! Σίγουρα κατά το ήμισυ όλο αυτό είναι αποτέλεσμα DNA. Είναι, όμως, και αποτέλεσμα της περιποίησης που κάνει η Dua Lipa στα μαλλιά της.

Για την ακρίβεια, η τραγουδίστρια ακολουθεί τρία πάρα πολύ απλά μυστικά για να έχει τέλεια υφή στα μαλλιά της. Μπορείς κι εσύ να τα ακολουθήσεις, αφού πρώτα τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 8 κρέμες προσώπου με χρώμα για ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss