Αυτές οι snow boots θα σου κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα

Βρήκαμε για εσένα τις πιο κομψές, après ski, μπότες χιονιού που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά!

Οι μπότες αποτελούν τα πιο must have παπούτσια του χειμώνα. Το ξέρουμε πως θα ήθελες πολύ να φοράς τα αγαπημένα σου sneakers όλο τον χρόνο, αλλά αυτά δυστυχώς δεν θα σε προστατέψουν από το κρύο, τα σκαλοπάτια που γλιστρούν και τις λακκούβες με νερό. Αυτήν τη σεζόν πρέπει να επιλέξεις παπούτσια ιδανικά για το κρύο και γι’ αυτό ένα εξαιρετικό ζευγάρι μπότες χιονιού (aka snow boots) με εσωτερική επένδυση είναι απολύτως απαραίτητο. Πλέον, αυτές οι μπότες δεν φοριούνται μόνο στα χιονοδρομικά αλλά και μέσα στην πόλη, όταν έχει τόσο χαμηλές θερμοκρασίες όπως αυτές τις ημέρες, είτε έχει χιονίσει είτε όχι.

Μπορεί να θεωρείς πως οι μπότες χιονιού είναι πολύ μεγάλες ή απλά εντελώς κακόγουστες, αλλά υπάρχουν πολλές κομψές επιλογές (με λεπτομέρειες από γούνα, chic χρώματα κτλ.) που θα κρατήσουν τα πόδια σου ζεστά και το στυλ σου σε υψηλά επίπεδα.

Σχεδόν όλοι μπορούν να βρουν ένα ζευγάρι μπότες χιονιού που να ταιριάζει με την αισθητική τους και τον τρόπο που ντύνονται. Να θυμάσαι πως οι μπότες είναι διαχρονικά κομμάτια που θα κρατήσεις για χρόνια, οπότε η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τις πιο στυλάτες μπότες από brands όπως UGG και Migato, που δεν χρειάζεται να περιοριστούν μόνο σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες. Θα κρατήσουν τα δάχτυλά σου ζεστά και στεγνά κάθε μέρα και όλη μέρα. Αναφέραμε επίσης πως μπορείς να τις συνδυάσεις με αμέτρητους τρόπους; 

Δες επίσης: 6 σημάδια που δείχνουν πως έχεις πάθει εμμονή με τα loungewear ρούχα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss