Αυτός τον τελείωσε: Παίρνει όσα ο Σπανούλης κι άλλοι 3 – Τεράστια διαφορά – Σλούκα, ξύπνα επιτέλους! | του Pick n’ Scroll

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στην Εφές, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες. Οι Τούρκοι έδειξαν το πολύ καλό τους πρόσωπο για πρώτη φορά φέτος και αυτό το πλήρωσε η ομάδα του Πειραιά. 

Η επιστροφή του σπουδαίου Σέιν Λάρκιν στη δράση ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μέχρι τις αρχές της τέταρτης περιόδου ο Λάρκιν ήταν άστοχος, μακριά από τον καλό του εαυτό. Όταν, όμως, η μπάλα ζύγιζε βαριά, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έβαλε μεγάλα σουτ και συνετέλεσε αποφασιστικά, ώστε η Εφές να πάρει τη νίκη. 

Γενικώς η περιφέρεια των Τούρκων ήταν το στοιχείο που τους βοήθησε να κόψουν το νήμα, αφού ήταν επίσης σπουδαίοι ο Μπομπουά, ο Σιμόν και ο Μίσιτς. Ο τελευταίος ήταν σπουδαίος ειδικά στο διάστημα που ο Λάρκιν δεν ήταν καλός. Ηταν άστοχος.

Ο Ολυμπιακός έφτασε περίπου στα όριά του, αλλά δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει. Πήρε πολλά πράγματα από πολλούς παίκτες του, δεν υπήρξε, όμως, ο παίκτης, που θα τον κουβαλήσει και θα τον οδηγήσει στη νίκη. Ο Σλούκας ήταν συμπαθητικός, αλλά όχι κάτι παραπάνω, ο Σπανούλης έκανε την προσπάθειά του, που, όμως, δεν ήταν αρκετή.

Από την άλλη μιλάμε για έναν Λάρκιν, που παίρνει κοντά στα 4 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Οσα παίρνουν μαζί, δηλαδή, ο Σλούκας και τρεις παίκτες ακόμη του Ολυμπιακού. Η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Οι Πειραιώτες έχασαν ένα ακόμη παιχνίδι και δύσκολα θα φύγουν από την κατάσταση που βρίσκονται, αν ο Σλούκας δεν βελτιωθεί πολύ ή αν δεν αποκτηθεί ένας ακόμη γκαρντ. Το κενό στην περιφέρεια φαίνεται, ειδικά απέναντι σε σπουδαίες ομάδες όπως η Εφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χοντρό παρασκήνιο με Μπουχαλάκη – Ούτε κουβέντα από Μαρτίνς – Τι έκανε οι παίκτες στα αποδυτήρια!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss