Αυτό είναι το μυστικό μας για βελούδινο δέρμα το χειμώνα – ELLE

Αυτό είναι το μυστικό μας για βελούδινο δέρμα το χειμώνα

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες μόλις κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα από το πατάρι, είναι λες και μαγικά ξεχνάμε την εντατική περιποίηση του σώματος μας κι επαναπαυόμαστε. Εκείνες τις ημέρες του χρόνου, που το κρύο κάνει για τα καλά αισθητή την παρουσία του, δίνουμε έμφαση κυρίως στα «εκτεθειμένα» σημεία όπως είναι το πρόσωπο, τα χέρια και τα μαλλιά. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα, μόλις μπει η Άνοιξη, να μας πιάνει… πανικός! Αυτό δεν θα συμβεί φέτος! Αρκεί να μας εμπιστευτείς… Και σου προτείνουμε να το κάνεις γιατί εμείς έχουμε βρει τον σύμμαχό μας για τέλειο, λαμπερό, βελούδινο δέρμα και θα τον εκμεταλλευτούμε στον υπέρτατο βαθμό, προκειμένου να εμποδίσουμε την χαμηλή θερμοκρασία να αλλοιώσει την τέλεια εικόνα του κορμιού μας και φυσικά να είμαστε πανέτοιμες για τις ζεστές ημέρες του χρόνου, που πλησιάζουν. Δεν είναι τόσο μακριά όσο ίσως μοιάζουν σε μερικές από εμάς…

Το παν πρέπει να ξέρεις είναι η σωστή ενυδάτωση σώματος. Εκείνη θα μας βοηθήσει να καθυστερήσουμε και την χαλάρωση του δέρματος, να ενισχύσουμε την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και επομένως να εξασφαλίσουμε τη σύσφιξη. Στην αναζήτησή μας προκειμένου να βρούμε το προϊόν που θα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα του κορμιού μας χειμώνα-καλοκαίρι, πέσαμε πάνω στις κρέμες σώματος από την Simply Herbal, οι οποίες ήταν τόσο αποτελεσματικές, που πλέον αποτελούν βασικό step στην skincare ρουτίνα μας. Τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν έναν ιδανικό συνδυασμό φυτικών συστατικών, που ανταποκρίνεται μοναδικά στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας. Κάπως έτσι καταφέρνουν να διατηρούν την υγρασία του δέρματος στα σωστά επίπεδα, χωρίς να το ερεθίζουν ή να φράζουν τους πόρους του. Ανάμεσα στα διάφορα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων καλλυντικών με την υπογραφή της Simply Herbal που μίλησαν στην καρδιά μας, ήταν και το ποσοστό περιεκτικότητας τους σε φυσικά συστατικά, το οποίο ξεπερνά το 90% και φυσικά η ποικιλία τους σε αέρινες υφές και μοναδικές μυρωδιές.

Με έμφαση στη φροντίδα της φύσης αλλά και στην ποιότητα, οι φυσικές κρέμες σώματος της Simply Herbal αξίζουν σίγουρα μια θέση και στο δικό σου μπουντουάρ, αφού με την πλούσια φόρμουλά τους προσφέρουν μεταξύ άλλων εντατική ενυδάτωση που διαρκεί ως και 48 ώρες, θρέψη και αντιγήρανση. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα προϊόν; Μπορείς να τις βρεις σε 4 υπέροχα αρώματα: πούδρα, γιασεμί, καρύδα και αύρα ωκεανού, μυρωδιές μαγικές που θα σε ακολουθούν όλη μέρα και θα σε χαλαρώνουν. Όσο για εσένα που προτιμάς λεπτόρρευστες υφές με άμεση απορρόφηση, τότε δεν έχουμε παρά να σου προτείνουμε το γαλάκτωμα σώματος, ένα προϊόν συνδυασμού 10 διαφορετικών ελαίων με εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες που θα βρεις σε τρία φανταστικά αρώματα: βανίλια, ρόδι και μέλι-γάλα! Εφάρμοσε την επιλογή σου κάθε βράδυ στο δέρμα σου με φορά προς τα επάνω και πρόσφερε τη λαμπερή και υγιή όψη που του αξίζει.

Και μην ξεχνάς! Το σώμα μας πρέπει να είναι φρέσκο, βελούδινο και ενυδατωμένο ασχέτως αν εμείς δεν είμαστε στα καλύτερα μας αυτή την περίοδο. Ο πολύς χρόνος στο σπίτι, είναι η καλύτερη αφορμή για να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας μας. Τώρα προλαβαίνουμε άνετα! Τα φυτικά καλλυντικά δεν είναι μόδα, είναι μια προσέγγιση που πρέπει να τολμήσεις για να δεις τεράστιες αλλαγές τόσο στο δέρμα όσο και στη διάθεσή σου. Η σωστή ρουτίνα ενυδάτωσης είναι το κλειδί για την πρόληψη της γήρανσης της επιδερμίδας. Όσο πιο νωρίς εφαρμόζει κανείς από νεαρή ηλικία το σωστό προϊόν στο σώμα του τόσο πιο καλή διατηρείται η υγεία της επιδερμίδας του. Δοκίμασε την ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας από τη Simply Herbal και δες το δέρμα σου όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο simply-herbal.com όπου θα βρεις τις ιδανικές κρέμες σώματος αλλά και ό,τι άλλο ονειρεύεται η επιδερμίδα σου, καθώς και όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα που βρίσκονται κοντά σου, για να βρεις άμεσα το ιδανικό προϊόν για εσένα!

Info:

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της Simply Herbal αλλά και τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο simply-herbal.com.

Ακολούθησε τη Simply Herbal σε
Facebook: SimplyHerbalGR
Instagram: @simply.herbal

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss