Αυτό είναι το jean trend που επιστρέφει για να κυριαρχήσει το 2021

Το παντελόνι που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν.

Τα τζιν παντελόνια είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο basic και αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όλες έχουμε το λιγότερο 2-3 στην κατοχή μας αφού φοριούνται κυριολεκτικά με τα πάντα και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Όπως γνωρίζεις καλά κι εσύ, κάθε σεζόν οι τάσεις αλλάζουν και προσαρμόζονται στα δεδομένα της εποχής. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε οποιαδήποτε εκδοχή του, το denim παντελόνι δεν χάνει ποτέ την αξία και τη θέση που κατέχει στην ντουλάπα μας.

Όταν μιλάμε για fashion trends, κανένα ρούχο δεν αποδεικνύεται ποτέ τόσο διχαστικός όσο τα τζιν. Αυτό πιθανότατα πηγάζει από το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πολύ συγκεκριμένοι και ταυτισμένοι με τα jeans που φορούν. Το μήκος, το κόψιμο και φυσικά το χρώμα τους είναι ένα θέμα που πάντα θα προκαλεί συζήτηση.

Μην ξεχνάς πως στο παρελθόν, η τάση με τα ξεφτισμένα στριφώματα κατάφερε να χωρίσει τη βιομηχανία της μόδας στα δύο, ενώ παρόμοια κατάσταση επικράτησε στα 80’s με τα skinny jeans. Φέτος όλα δείχνουν πως μια παλαιότερη τάση επιστρέφει για να κυριαρχήσει στα τζιν και θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο.

Ο λόγος για τα bootcut jeans, δηλαδή τα παντελόνια που είναι ελαφρώς καμπάνα. Μοντέρνα, άνετα και super chic μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα πουκάμισα, τα tops και τα πλεκτά σου. Αξίζει να επενδύσεις στη συγκεκριμένη τάση ακόμη κι αν έχεις ήδη πολλά τζιν στη συλλογή σου αφού ένα ακόμη στυλάτο denim παντελόνι είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο

Δες επίσης: Βρήκαμε τι επέλεξαν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebrities αυτό το Σαββατοκύριακο

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doses_of_style

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν το trend μερικά από τα πιο κομψά κορίτσια του κόσμου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss