Βρήκαμε τις 10 καλύτερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Zendaya μέχρι και σήμερα

Η Zendaya θεωρείται μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιά της αυτή τη στιγμή. Η 24χρονη star είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται μέσα στο 2020 αφού κατάφερε να κερδίσει βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά “Euphoria”. Την ίδια ώρα έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες καμπάνιες κορυφαίων οίκων ενώ αποτελεί συχνά για εμάς πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει στο Netflix η νέα της ταινία “Malcolm & Marie” και όπως είναι αναμενόμενο όλες την περιμένουμε πώς και πώς. Η όμορφη ηθοποιός έχει κάνει εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της στο πέρασμα του χρόνου με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για εκείνη και το ακαταμάχητο στυλ της. 

Κάθε εμφάνιση της teen star στο κόκκινο χαλί (προ πανδημίας) γινόταν πραγματικά talk of the town. Η Zendaya και η ομάδα της επέλεξαν διάφορα λαμπερά φορέματα, κομψά κοστούμια και προσεγμένα σύνολα, τα οποία έδειχναν ονειρικά επάνω της.

Ευτυχώς εμείς έχουμε έναν ακόμη τρόπο για να βλέπουμε πρώτες όλα τα υπέροχα looks της και αυτός είναι ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram. Εκεί η Zendaya ποστάρει υλικό από την καθημερινότητά της και εμείς φροντίζουμε να αντλούμε ιδέες και έμπνευση για τα δικά μας επόμενα outfits. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις 10 καλύτερες εμφανίσεις της ηθοποιού, που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Δες επίσης: Πώς να ντυθείς για να πάει καλύτερα το βίντεο στο TikTok

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss