Δεν αστειεύονται οι φετινοί Ιντιάνα Πέισερς, στο Νο3 των Power Rankings!

Πέισερς

Οι Ιντιάνα Πέισερς έχουν ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με 3-0 και αυτό τους έφερε στο Νο3 των Power Rankings του NBA, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας της κανονικής περιόδου.

Ποιος να το περίμενε ότι μετά την πρώτη εβδομάδα, οι τέσσερις αήττητες ομάδες στο NBA με ρεκόρ 3-0 θα ήταν οι… ανατολικές Ατλάντα Χοκς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ιντιάνα Πέισερς και Ορλάντο Μάτζικ!

Στο Νο1 των Power Rankings βρίσκονται οι πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς, στο Νο2 οι Μπρούκλιν Νετς των Ντουράντ-Ίρβινγκ, στο Νο3 οι Ιντιάνα Πέισερς και μόλις στο Νο11 οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Πέισερς του Νέιτ Μπιόρκγκρεν εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν παρά το γεγονός ότι είναι 28οι στο πρωτάθλημα σε ευστοχία στα τρίποντα (31,3%). 

Δεν σουτάρουν σχεδόν καθόλου από μέση απόσταση, αντ ‘αυτού, έχουν κάνει θραύση στη ρακέτα έχοντας κατά μέσο όρο 68 πόντους στο ζωγραφιστό! Οι 76 πόντοι που πέτυχαν στη ρακέτα στο Σικάγο το Σάββατο ήταν οι περισσότεροι στην ιστορία του franchise!

Ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ μέσης απόστασης μέχρι τώρα, σημείωσε τους 61 από τους 73 πόντους του μέσα από τη ρακέτα (46) ή από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (15) και ολοκλήρωσε μια εβδομάδα κατά την οποία είχε κατά μέσο όρο 24,3 πόντους, 11.0 ριμπάουντ και 7.0 ασίστ!

Μάλιστα, ο Λιθουανός πέτυχε το νικητήριο καλάθι απέναντι στους Σέλτικς μπροστά στον Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Ο Σαμπόνις παίζει πολλά λεπτά μαζί με τον Μάιλς Τέρνερ στη γραμμή των ψηλών και οι Πέισερς έχουν κερδίσει τα τρία τρίτα δωδεκάλεπτα που έχουν παίξει με συνολικό σκορ 99-59!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/12, 02:00), οι αήττητοι Ιντιάνα Πέισερς υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς, στο Bankers Life Fieldhouse της Ιντιανάπολις.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss