Δημήτρης Σκουλός: Νέες φωτογραφίες από το σημείο όπου φωτογράφισε μοντέλο και δίπλα κοιμόταν άστεγος

Χαμό στα social media προκάλεσε χθες μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τον γνωστό φωτογράφο και κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει μία μελαχρινή καλλονή στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα στην «λαμπερή» αυτή σκηνή να κοιμάται ένας άστεγος. Τριγύρω υπάρχουν και πρόσωπα της παραγωγής, που κοιτούν το πλάνο της φωτογράφισης στην οδό Πανεπιστημίου.

Τα σχόλια πολλά, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για ασέβεια του φωτογράφου προς τον άστεγο και απρεπή συμπεριφορά, τονίζοντας παράλληλα την αδικία και την ανισότητα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Στην αρχή, μάλιστα, θεωρήθηκε από τους χρήστες των social media ότι πρόκειται για φωτογράφιση του GNTM 3, όμως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, όπως ξεκαθαρίζει το Star.

Σημειώνεται ότι δεν γίνεται ξεκάθαρο το πότε έχει τραβηχτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο, είναι σίγουρα πρόσφατη αφού φαίνεται ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας.

Σίγουρα, οι άστεγοι στους δρόμους της πόλης είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα, για το οποίο θα πρέπει η πολιτεία και οι δημοτικές αρχές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προσέγγισης και πρόληψης.

Βέβαια, σε αυτό που πρέπει να σταθούμε, είναι πώς πριν κρίνει ο καθένας μας κάποιον άνθρωπο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, καλό θα ήταν να γνωρίζει και το… παρασκήνιο. Αναρωτήθηκε άραγε κανείς μήπως ο Δημήτρης Σκουλός και οι συνεργάτες τους βοήθησαν τον άστεγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση και έκαναν κάτι για εκείνον, που δεν έμαθε ποτέ κανείς;

Δες τις νέες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss