Διαιτητικό Δικαστήριο: Ενεργοποιήσεις για Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ενεργοποίηση ποινών σε βάρος των Μαυραετών και των «ερυθρόλευκων» για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές τους.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε δύο ακόμα αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών για χρέη ΠΑΕ των Super League 2, Football League. Πρόκειται για τις οφειλές του Ολυμπιακού Βόλου προς τον Αλέξανδρο Μπακουλάτι και αυτές της Δόξας Δράμας προς τον Τάσο Κρητικό. Η ενημέρωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποίησε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου την επιβληθείσα με την 69/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλέξανδρου Μπακουλάτι κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποίησε σε βάρος της Δόξας Δράμας την επιβληθείσα με την 90/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστασίου Κρητικού κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 74/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss