Δυναμική επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός 83-76 την Μπάγερν Μονάχου (pics)

allstarbasket.gr

Τέλος στο σερί 4 ηττών και 36 ημερών δίχως νίκη, έβαλε ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (27/11) στη Euroleague, όπου επικράτησε με 83-76 της ομάδας-έκπληξη της σεζόν Μπάγερν Μονάχου!

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι  με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και τόσα ακόμα που δεν καταγράφονται στη στατιστική, ο Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχε 17 πόντους και τα μεγάλα καλάθια στο τέλος, ενώ Παπαπέτρου-Παπαγιάννης Μπεντίλ, έκαναν τα “γύρω-γύρω” με συμβολή στο σκορ, κυρίως στο πρώτο μέρος και την άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Πλέον οι “πράσινοι” έχουν ρεκόρ 3-6, ενώ η Μπάγερν έπεσε στο 7-4.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός επέβαλε το δικό του νόμο στο δεύτερο πεντάλεπτο του αγώνα, όταν με 13-0 σερί και τρομερή άμυνα, έκανε το 5-10, 18-10.

Ήταν προφανές ότι οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα είχαν προσανατολισμό να τα δώσουν όλα στην άμυνα, να μην αφήσουν την Μπάγερν να βγάλει αρετές και την καλή της κυκλοφορία και να δείξουν ότι μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση στη Euroleague, έπειτα τέσσερις συνεχόμενες ήττες και ρεκόρ 2-6 σε οκτώ αγώνες.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος θύμισε τον καλό Κουβανό που μάθαμε στην ΑΕΚ, με τρομερή δουλειά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού! Ακόμα και σκορ, όταν το χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά κυρίως, καλός στην άμυνα, με πολλά κλεψίματα, αλλά και ασίστ στην επίθεση.

allstarbasket.grΜαζί με τον Παπαγιάννη οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου που έφτασε έως τους 13 πόντους (35-22) πριν τελειώσει το 20άλεπτο 44-35.

Η Μπάγερν βρήκε τρόπο να γυρίσει, καθώς εκτός του Λούτσιτς μπήκε στο παιχνίδι ο Τζέιλεν Ρέινολντς.

Πέτυχε τους οκτώ πρώτους πόντους του στην τρίτη περίοδο, όπου η Μπάγερν ροκάνισε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός φορτώθηκε με φάουλ, η ομάδα του Τρινκιέρι είχε πάει 21 φορές στη βολή σε 30 λεπτά (60-54), έναντι 8 του Παναθηναϊκού κι η υποψία ντέρμπι έγινε πραγματικότητα.

Πλέον η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν τόσο αποτελεσματική και προφανώς, δεν ήταν αρκετή να κάνει τη δουλειά.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε σουτ και τα βρήκε στο κατάλληλο σημείο, όταν βαθιά στην τελευταία περίοδο, η Μπάγερν μείωσε στο καλάθι, 72-70!

allstarbasket.gr

Ήταν η ώρα του Νεμάνια Νέντοβιτς που είχε 5 πόντους στο ημίχρονο κι άλλους 4 στην τρίτη περίοδο.

Ο Σέρβος απάντησε με τρίποντο στο 72-70 και μετά έβαλε ένα απίθανο καλάθι για το +7, 77-70 στα δύο λεπτά για το τέλος.

Ο Παπαγιάννης εξασφάλισε ένα υπερπολύτιμο επιθετικό ριμπάουντ κι ο Παπαπέτρου έκανε το 79-70 με 70 δευτερόλεπτα για το τέλος!

Η διαφορά… πρόλαβε να φτάσει στο 83-73 με κάρφωμα του Νέντοβιτς κι η Μπάγερν μείωσε στη λήξη με τον Σίσκο, στο τελικό 83-76.

allstarbasket.gr

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 44-35, 60-54, 83-76 

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss