Ενωτική δήλωση Καρυπίδη: «Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί»!

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης με γραπτή του δήλωση τόνισε πως όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν, στέλνοντας το μήνυμα για να προχωρήσει η ομάδα!

Ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε ο Άρης απ’ τον Ολυμπιακό, ήταν το λιγότερο… ψυχρός! Οι «κίτρινοι» με το γκολ του Μπουχαλάκη όπως αυτό μπήκε, έμειναν εκτός απ’ το Κύπελλο, που ήταν ο μεγάλος τους στόχος.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης προσπαθώντας να στείλει το μήνυμα για την επόμενη μέρα και κυρίως για να μην αφήσει το σοκ να επηρεάσει την ομάδα του, με γραπτή του δήλωση έκανε λόγο για τη συνέχεια της σεζόν!

Μια δήλωση ενωτική για την ομάδα που έστειλε μήνυμα πως ο Άρης πρέπει να προχωρήσει, αρχής γενομένης απ’ το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Η δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη:

«Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Η πίκρα μας είναι μεγάλη γιατί χάσαμε μια πρόκριση που αξίζαμε από ένα λάθος. Οφείλουμε, όμως, να σηκώσουμε το κεφάλι και ενωμένοι να προχωρήσουμε. Στα δύσκολα είμαστε όλοι ακόμη πιο πολύ Άρης και ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.

Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε το σοκ του αποκλεισμού και να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι της Κυριακής. Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί. Άρης είμαστε…»

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss