Ζώδια Σήμερα 24/11: Από την αδράνεια στη δράση

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα παραμείνουμε ήρεμοι, προσπαθώντας να μην αφήσουμε να μας αγγίξουν τα διάφορα που γίνονται στην καθημερινότητά μας και να διατηρήσουμε τη θετική μας ματιά. Μπορεί να είμαστε και αφηρημένοι ή απορροφημένοι στον κόσμο μας.

Από εκεί και πέρα όμως, σύντομα θα περάσουμε στην δράση και τη μαχητικότητα, αφού η Σελήνη περνά στον Κριό. Έτοιμοι να «ξεσηκωθούμε», να κάνουμε του κεφαλιού μας, να αποτινάξουμε από πάνω μας κάθε περιορισμό ή καταπίεση, δε θα βρίσκουμε ησυχία, καθώς η καραντίνα θα μας κρατήσει μέσα, οπότε και η συναισθηματική μας κατάσταση δε θα είναι η καλύτερη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί! 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Κριοί το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είστε ήρεμοι. Μπορεί να νιώσετε ότι αδικείστε, ότι σας κοροϊδεύουν ή ότι προσπαθούν να σας καλοπιάσουν γι’ αυτό θα είστε σε επιφυλακή. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει μια υπερβολή στα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η ανοχή σας φαίνεται να εξαντλείται κι η υπομονή σας φτάνει στα όριά της καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν. Το κακό είναι ότι δε βρίσκετε μέσα σας καμία δικαιολογία, οπότε το ξέσπασμά σας είναι σχεδόν βέβαιο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss