Ηρακλής: Ανακοίνωσε χορηγό, ζητάει αναβολή του πρωταθλήματος στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ

Ανατροπή για το ΤΑΑ Ηρακλής, που στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την παραχώρηση του τμήματος βόλεϊ στον επενδυτή, Λεβάν Σαχράζε, ενώ προανήγγειλε έκτακτο ΔΣ στην ΕΣΑΠ, όπου θα ζητήσει αναβολή του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες τον «Γηραιό» στην συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλαν μόλις σήμερα, ανακοίνωσαν την εμπλοκή με το τμήμα βόλεϊ του επενδυτή, Λεβάν Σαχράζε. Ενώ αποκάλυψαν πως στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ αναμένεται να ζητήσουν αναβολή του πρωταθλήματος της Volley League για μια εβδομάδα προκειμένου να αλλάξει χέρια η διοίκηση και να τακτοποιηθούν όλες οι υποθέσεις του νέου ΤΑΑ.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής, Πρόδρομος Καλαϊτζίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που ο Ηρακλής, η ομάδα αλλάζει σελίδα, αλλάζει χέρια, καθώς από σήμερα ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας είναι ο κύριος Λεβάν Σαχράτζετ».

Ο κ. Καλαϊτζίδης σημείωσε επίσης ότι δεν… ήξερε την κατάσταση που αντιμετώπιζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Παναγιώτης Πελεκούδας και πως δεν… εννοούσε την επίμαχη δήλωσή του, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο του βόλεϊ.

Τέλος όπως ανακοίνωσε ο νομικός σύμβουλος του ΤΑΑ, Γιώργος Διονάς σήμερα στις 8μ.μ. θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, και ο Ηρακλής θα ζητήσει αναβολή του πρωταθλήματος.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss