Η Ματθίλδη Μαγγίρα ξεκαθαρίζει σχετικά με τη δήλωσή της για το παιδί στη ζωή ενός γκέι ζευγαριού – Fay’s book

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων απάντησε στη Φαιη μας σχετικά με τη δήλωσή της στο περιοδικό “Λοιπόν” η οποία συζητήθηκε και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα της συνέντευξης που σχολιάστηκε!

«Ξεκίνησε με αφορμή στίχους από το τραγούδι που έχω βγάλει. Σχολιάσαμε βάσει των στίχων και μπήκαμε σε αυτή τη θεματολογία και είπα την άποψή μου. Η οποία είναι όντως ότι οι άντρες έχουν μεταλλαχθεί. Δεν υπάρχουν και τόσοι πολλοί πια. Δεν ξέρω και πόσοι είναι, τους ψάχνω να τους μετρήσω. Άντρες παλιάς κοπής. Η ερωτική επιλογή είναι δικαίωμα του καθενός, δεν έχει να κάνει με αυτό.

Επειδή η δημοσιογράφος με ρώτησε για τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, είπα ότι αν δεν δούμε το αποτέλεσμα των παιδιών αυτών, γιατί σαν παρατηρήτρια βλέπω τα πράγματα και δεν έχω άποψη. Αυτό θα το δούμε στο χρόνο, δεν έχω άποψη για αυτό. Είπα ότι βλέπεις και στρέιτ ζευγάρια που υπάρχουν προβλήματα να μεταφέρονται στα παιδιά τους. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την ηθική του δόμηση, με το πνευματικό του υπόβαθρο, τι είναι ως άνθρωπος. Εμένα ο άνθρωπος με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος, δεν με ενδιαφέρει η προσωπική ερωτική του επιλογή. Είναι δικό του θέμα, δεν απασχολεί εμένα.

Σίγουρα μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει να βλέπω έγω δημόσια ερωτικές περιπτύξεις, ούτε από τα ομόφυλα ζευγάρια, ούτε από τα στρέιτ ζευγάρια. Έχει να κάνει μόνο με τον άνθρωπο», ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δείτε όσα είπε στη Φαίη μας:

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Κάτρη: Η πρώην σύντροφος του νικητή του GNTM3, Ηρακλή Τσουζίνοφ αποκαλύπτει για το χωρισμό τους – Βίντεο!

Βασίλης Ζούλιας -Πρω1νό: Η επέμβαση που έκανε, το αγαπημένο του μοντέλο από το GNT3 και το στυλ των παρουσιαστριών!

Survivor: Δείτε τα πλάνα του Πρω1νού από την αναχώρηση των παικτών και του Γιώργου Λιανού για Άγιο Δομίνικο!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss