Η φωτογραφία Γουίλκινς-Μπατίστ και τα λάβαρα στο ΟΑΚΑ (pic)

Ντόμινικ Γουίλκινς - Μάικ Μπατίστ

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς φωτογραφήθηκε με τον Μάικ Μπατίστ στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων των Ατλάντα Χοκς με τους Ορλάντο Μάτζικ στην Στέιτ Φαρμ Αρένα της Ατλάντα, ξυπνώντας αξέχαστες αναμνήσεις και ανατριχίλα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Ντομινίκ είναι διοικητικό στέλεχος και σχολιαστής των αγώνων των Ατλάντα Χοκς και ο Μπατίστ είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου των Ορλάντο Μάτζικ.

Δύο από τους κορυφαίους ξένους στην ιστορία των “πρασίνων”, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στα τέσσερα από τα έξι αστέρια του “τριφυλλιού” φωτογραφήθηκαν και η λεζάντα του Μάικ Μπατίστ στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram τα λέει όλα:

Ντομινίκ Γουίλκινς 3+1=4 (1996, 2007, 2009, 2011). Βλέποντας το λάβαρο του Παναθηναϊκού ως Πρωταθλητή Euroleague του 1996, με σένα και με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ήταν για μένα το κίνητρο που χρειαζόμουν για να κερδίσω. Κάθε φορά που πατούσα το πόδι μου στο παγκοσμίου φήμης ΟΑΚΑ, το μόνο που είχα να κάνω ήταν να κοιτάξω ψηλά και ήταν ώρα για να παίξω και να νικήσω. Ευχαριστώ“.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία και τη λεζάντα του Μπατίστ:

Γουίλκινς - Μπατίστ

coachmeezy8 @dominiquewilkins21 3+1=4 (96, 07,09,11). Seeing @paobcgr 1996 Euroleague Championship banner with you and Fragiskos Alvertis was all the motivation I needed to win. Every time I stepped foot on the world famous O.A.K.A arena all I had to do was look up and it was GO TIME!! Thanks OG!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss