Λάνγκφορντ: Έτοιμος να υπογράψω, κάντε ορθολογικό μπάτζετ

Μια μέρα αφότου διέψευσε ότι βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει το διακανονισμό με την ΑΕΚ, ο Κιθ Λάνγκφορντ επανήλθε.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε μεγάλη αναφορά στο θέμα της ΑΕΚ, τόνισε ότι πλέον, σήμερα, είναι έτοιμος να υπογράψει και κάλεσε την ΑΕΚ και τα υπόλοιπα κλαμπ, να κάνουν πιο ορθολογικά μπάτζετ, ανάλογα με το “πορτοφόλι” τους, ώστε να μην αντιμετωπίζουν τέτοια ζητήματα.

Συγκεκριμένα ο Κιθ Λάνγκφορντ έγραψε στο Twitter:

“Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Η καθυστέρηση δεν αφορά στα χρήματα. Έκανα πολλά εκατομμύρια στην καριέρα μου. Έχει να κάνει με αρχές.

Δεύτερον οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν να κερδίσουν την ευκαιρία για τον επόμενο χρόνο των συμβολαίων τους και να παίξουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο ώστε να δείξουν το ταλέντο τους.

Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει τη δυνατότητα να κάνει το σωστό για το επόμενο γκρουπ ξένων παικτών που θα δείξουν τι αξίζουν στην Ευρώπη.

Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και πολλούς άλλους συλλόγους που ταλαιπωρούνται οικονομικά, να μην κάνουν μπάτζετ με χρήματα… που δεν έχουν.

Τρίτον, αναγνωρίζω ότι η ευκαιρία για έναν ανερχόμενο παίκτη να αγωνιστεί σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα που η Ελλάδα προσφέρει, είναι πιο σημαντική από τα προσωπικά μου αισθήματα, παρά όσα είπα για μένα και την ΑΕΚ και το φτωχό μοντέλο που υιοθέτησε.

Χρησιμοποιείστε καθαρές γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση του συλλόγου, δώστε στους παίκτες την ελευθερία να κάνουν τις δικές τους επιλογές, δεδομένων των συνθηκών.

Αυτό θα επιφέρει ένα πολύ καλύτερο εργασιακό περιβάλον για τις δύο πλευρές κι ένα πιο δυνατό αποτέλεσμα, στο αγωνιστικό. Πάμε για τον 17ο χρόνο!”

Δείτε το tweet του Λάνγκφορντ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss