Μίλερ – Μπενζεμά: Θρυλικές επιστροφές σε «πάντσερ» και «τρικολόρ» (vids)

Δύο χρόνια απουσίας από την Εθνική Ομάδα ήταν αρκετά για τον Τόμας Μίλερ, με την επιστροφή του στη Νάτσιοναλμανσαφτ να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα εν όψει EURO στην Εθνική Γερμανίας.

Αυτό γιατί, ο 31χρονος φορ έχει χτίσει ένα πολύ ισχυρό δεσμό αγάπης με το κοινό, ενώ τα 10 γκολ που έχει σημειώσει σε Παγκόσμια Κύπελλα τον καθιστούν τον πρώτο εν ενεργεία σκόρερ στο θεσμό της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου.

«Στη Γερμανία δεν πιστεύουμε στους σούπερ σταρ. Εδώ μας διδάσκουν από μικρή ηλικία να παίζουμε ομαδικά όχι μόνο να λάμπουμε για προσωπικό όφελος… Πιστεύουμε στην επιτυχία της ομάδας. Στην Μπουντεσλίγκα όλες οι ομάδες έχουν αυτή τη νοοτροπία. Δεν υπάρχει χώρος για εγωκεντρισμό στο ποδόσφαιρό μας», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Τόμας Μίλερ και αν υπάρχει κάποιος που εκπροσωπεί περίτρανα αυτό το μοτίβο, είναι ο ίδιος: 

Η τεράστια αντίληψή του και η ικανότητα του να βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο, δίνουν ένα πολύ μεγάλο όπλο στα Πάντσερ για να «χτυπήσουν» το EURO. 

Το ρόστερ των πρωταθλητών κόσμου θα κοσμεί ξανά, 6 χρόνια μετά ο Καρίμ Μπενζεμά. 

Ο παίκτης που κατάφερε με πολλή θέληση και κόπο να γίνει ο ηγέτης στη… μετά-Κριστιάνο εποχή στη Ρεάλ Μαδρίτης, να την οδηγήσει στη κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2020 και να προσφέρει αξιομνημόνευτες στιγμές. 

Σκοπός του, με την εφευρετικότητα και την πολυτέλεια στο τελείωμα των φάσεων, να φέρει το τρόπαιο του EURO στη Γαλλία.  Εκεί όπου δεν έφτασε το 2016 όταν της το… στέρησαν οι Πορτογάλοι.

Τα τρομερά στατιστικά του Μπενζεμά την τελευταία διετία, του επιτρέπουν να είναι από τους σούπερ – σταρ της διοργάνωσης και παρακάτω θα μπορέσετε να απολαύσετε μερικές από τις στιγμές λάμψης του 33χρονου: 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss