Μαρτίνς: «Δείξαμε θέληση και επιμονή» (video)

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Βόλο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός ηγέτης των Πειραιώτων, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα της «Nova» και στάθηκε στην αντίδραση που είδε από την ομάδα του.

«Δεν περίμενα να είναι κάτι εύκολο. Είναι σημαντικό το γρήγορο γκολ, ο Βόλος είναι καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και απειλήσαμε. Παρά την κούραση από το ματς με την PSV και είναι λογικό, δείξαμε σημάδια κόπωσης, όμως καταφέραμε να ανταποκριθούμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη μετά από κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν ικανοποιητικά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Επιλέξαμε τους παίκτες που ξέραμε πως μπορούν να κερδίσουν το ματς. Βάσει της ανάλυσής μας για την ομάδα του Βόλου, ξέρουμε πως δίνει βάρος στο κέντρο. Εμείς θέλαμε να ενισχύσουμε το κέντρο μας, θέλαμε να είμαστε μια ομάδα που θα επιβληθεί και μετά θέλαμε να έχουμε και επιθετικούς παίκτες για να βγαίνουμε μπροστά και να πιέζουμε».

Τέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε: «Στο β’ ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, όμως δείξαμε θέληση και επιμονή για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα αυτό που είναι σημαντικό για μας. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση πρέπει να το δουλέψουμε. Για τον Σεμέδο δεν ξέρω κάτι ακόμα πρέπει να περιμένουμε τις εξετάσεις».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss