Μετεγγραφές φοιτητών 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές/μετακινήσεις των φοιτητών.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι οι αιτήσεις για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης, για ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 79 του ν. 4692/2020 (ΦΕΚ 111 Α΄) και της με αριθμό 148236/Ζ1/30-10-2020 (Β΄ 4806) υπουργικής απόφασης, υποβάλλονται από τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 στις 10:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 15:00.

Δικαιούχοι υποβολής αίτησης είναι οι φοιτητές που έχουν εξαιρετικό λόγο και δεν υπέβαλαν αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνηση κατά την προηγούμενη περίοδο από 15 έως 23 Δεκεμβρίου 2020. Ακόμη, όσοι κατά την προαναφερθείσα περίοδο δεν ολοκλήρωσαν ή δεν ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία (δεν απέστειλαν έγκαιρα τα δικαιολογητικά ή δεν οριστικοποίησαν την ηλεκτρονική αίτηση, ή υπέβαλλαν αίτηση με δικαιολογητικά απευθείας στο πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘ).

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τους επικαλούμενους λόγους για χορήγηση κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης υποβάλλονται από τους φοιτητές αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς των ιδρυμάτων (username) και (password).

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss