Με αυτά τα beauty items στο νεσεσέρ σου, η λάμψη είναι δεδομένη αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και φέτος θα είναι όπως μας αξίζει: γεμάτο εξόδους, ταξίδια και φυσικά με τα αγαπημένα μας φεστιβάλ μουσικής, που αυτή τη σεζόν- μετά από δύο χρόνια αποχής- κάνουν δυναμικό comeback. Ναι, αυτό το καλοκαίρι έφτασε η στιγμή να βγούμε από τη παύση, που μας είχε θέσει για τόσο καιρό, η έλευση του covid-19 και να επιστρέψουμε στη χορευτική πίστα της ζωής, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.
Κάπως έτσι, η Kiko Milano, που, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, βρίσκεται πάντα δίπλα μας για να χαρίζει χρώμα στη καθημερινότητά μας, δημιούργησε τη νέα συλλογή Festival Glow, που περιλαμβάνει μια σειρά προϊόντων με μεταλλικά φινιρίσματα, για να γιορτάσει μαζί μας την έλευση ενός καλοκαιριού γεμάτο parties και λάμψη.

[embedded content]

Festival Glow- Μια boho συλλογή-έρωτας
Στη νέα συλλογή, Festival Glow, της Kiko Milano, οι γήινες και έντονες αποχρώσεις αναμειγνύονται με ένα μαγικό τρόπο και αντισταθμίζονται από τους χρυσούς χρωματισμούς της ερήμου, που προσφέρουν λάμψη, δημιουργώντας εμφανίσεις που θα μας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και όλα αυτά σε vintage packagings που είναι έρωτας με τη πρώτη ματιά. Συσκευασίες στολισμένες από τιρκουάζ και χρυσά μοτίβα, εμπνευσμένα από την χίπικη κουλτούρα και τον boho χαρακτήρα των καλοκαιρινών φεστιβάλ, αποτελούν τα πιο stylish items, που όλες θέλουμε να έχουμε στη τσάντα μας και στο νεσεσέρ μας.
Step by Step τα αγαπημένο μας μακιγιάζ με τη νέα συλλογή, Festival Glow!
Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω
Φυσικά, ξεκινάμε με το πιο σημαντικό βήμα: τη προστασία SPF. Αυτό το step δεν πρέπει να το ξεχνάμε σε καμία περίπτωση. Μια μέρα στον ήλιο σημαίνει ότι η προστασία είναι πρωταρχικής σημασίας. Εφαρμόζουμε, λοιπόν, το Perfecting Face Fluid SPF 50 UVA άφθονα στο πρόσωπο και το λαιμό μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη μύτη, το μέτωπο και τα ζυγωματικά. Γιατί ξεχωρίζουμε αυτό το προϊόν; Προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα και δημιουργεί το τέλειο καμβά για τη βάση του προσώπου μας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss