Με σημαντικές συμμετοχές και οργανωτικές καινοτομίες το Συνέδριο Futur

Ανάμεσα στις διακεκριμένες διεθνείς προσωπικότητες και τους θεσμικούς εκπροσώπους του Retail που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους με φυσική παρουσία ξεχωρίζουν: 

Ο κ. Jacques Creyssel, Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων Λιανικού Εμπορίου (FIRA), ο οποίος επισκέπτεται θεσμικά για πρώτη φορά τη χώρα μας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) εκπροσωπεί αποκλειστικά το ελληνικό λιανεμπόριο στη FIRA, που είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση λιανικού εμπορίου με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Η κα Christel Delberghe, Γενική Διευθύντρια της EuroCommerce, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιανικού & Χονδρικού Εμπορίου, η οποία μάλιστα θα συμμετάσχει σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Creyssel, για «το λιανικό εμπόριο με ορίζοντα το 2040».
Ο κ. Scot Case, Αντιπρόεδρος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Εθνικής Ομοσπονδίας Λιανικού Εμπορίου των ΗΠΑ (NRF), με έδρα την Ουάσιγκτον 
Ο κ. Selvane Mohandas du Ménil, Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Πολυκαταστημάτων.
Η κα Lucia Cusmano, Επικεφαλής Οικονομολόγος και Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Επιχειρηματικότητας, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Κέντρου Επιχειρηματικότητας, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Περιφερειών και Πόλεων του ΟΟΣΑ. 
Ο κ. Carl Benedikt Frey, Επικεφαλής Οικονομολόγος και Διευθυντής του Προγράμματος «Το μέλλον της εργασίας» του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, θα μας μιλήσει για τις αλλαγές στην αγορά εργασίας και τις επιπτώσεις στους εργαζομένους από τη ψηφιακή μετάβαση κρατών και επιχειρήσεων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσδίδει στο Συνέδριο η παρουσίαση της Ευρωπαϊκής έκθεσης Retail 2040 από τον κ. Totti Könnölä …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss