Με το ίδιο νόμισμα η Ίντερ, απαντήσεις με έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ

Ο επαναληπτικός ημιτελικός των «νερατζούρι» με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας. Η «βασίλισσα» φιλοξενεί τη Χετάφε κι είναι το φαβορί.

Την προηγούμενη βδομάδα, η Γιουβέντους άλωσε το «Μεάτσα». Επικράτησε με 2-1 κι απέκτησε πολύ μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση, την οποία θέλει να σφραγίσει σήμερα.

Πάντως, οι «νερατζούρι» δεν θα καταθέσουν τα όπλα τόσο εύκολα. Ναι μεν ο βασικός τους στόχος είναι το πρωτάθλημα, όμως βρίσκονται μία ανάσα μακριά από τη συμμετοχή τους στον τελικό του «Κόπα Ιτάλια» και φυσικά, αν καταφέρουν ν’ αποκλείσουν την «Κυρία» και μάλιστα, έχοντας χάσει και το πρώτο ματς εντός, θα στείλουν το πιο ηχηρό μήνυμα πως τελείωσε η αυτοκρατορία των «Μπιανκονέρι». Το σκορ του πρώτου αγώνα σημαίνει πως η φιλοξενούμενη οφείλει να ρισκάρει. Σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι, θεωρείται πολύ πιθανό το να σκοράρουν ξανά και οι δύο. Η Ίντερ μπορεί να πληρώσει τη Γιουβέντους με το ίδιο νόμισμα και να πάρει το αποτέλεσμα. Τώρα, αν αυτό θα της είναι αρκετό και για την πρόκριση, θα φανεί.

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ υπάρχει μεγάλη γκρίνια. Όμως, το γεγονός πως το Σάββατο έβγαλε αντίδραση και νίκησε 2-1 εκτός την Ουέσκα (με ανατροπή), έφερε μία σχετική ηρεμία. Επιπλέον, απέκτησε έξτρα κίνητρο μετά τη χτεσινή «γκέλα» της Ατλέτικο (2-2 εντός με τη Θέλτα), πράγμα που σημαίνει πως, αν νικήσει σήμερα τη Χετάφε, θα μειώσει την απόστασή της από την κορυφή, αν και η συντοπίτισσά της έχει και δύο ματς λιγότερα. Η διαφορά της με τη Χετάφε παραμένει πολύ μεγάλη, ακόμη και τώρα που η «βασίλισσα» δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.

Η ομάδα του Ζιντάν θέλει να δώσει μία… εμφατική απάντηση στους επικριτές της. Απόψε, μπορεί να φτάσει σε νίκη με μεγάλο σκορ, είτε επειδή θα βάλει αυτή αρκετά, είτε διότι μπορεί να… φάει κι αυτή γκολ.

708. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ Χ2&GG 2,27
711. ΡΕΑΛ Μ. – ΧΕΤΑΦΕ 1&Ο 2,5 2,60

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss