Μπαμ Αντεμπάγιο: Μάξιμουμ επέκταση του Μαϊάμι με 195 εκατ. δολάρια!

allstarbasket.gr

Με τη μάξιμουμ επέκταση συμβολαίου επιβραβεύουν οι Μαϊάμι Χιτ τον Μπαμ Αντεμπάγιο έπειτα από την εκπληκτική του σεζόν στο ΝΒΑ!

Συμφώνησαν σε πενταετή επέκταση με συμβόλαιο το οποίο μπορεί να φτάσει στα 195 εκατομμύρια δολάρια με τα μπόνους στόχων, που στο ΝΒΑ, αφορούν κυρίως σε ατομικές διακρίσεις!

Ο 23χρονος Μπαμ Αντεμπάγιο, έγινε φέτος All Star για πρώτη φορά και κατέγραψε νούμερα που μόνο ένας ακόμα παίκτης είχε σε όλη τη λίγκα με +15 πόντους, +10 ριμπάουντ, +5 ασίστ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Αντεμπάγιο είχε την περίοδο 2019/20 με το Μαϊάμι, 15,2 πόντους, 10,2 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ.

Υπήρξε πρωταγωνιστής στην απίθανη παρουσία των Χιτ στα playoffs όπου έφτασαν έως τους τελικούς του ΝΒΑ.

Μεγαλωμένος σε… ένα τρέιλερ, από τη μητέρα του, που έκανε πολλές δουλειές ώστε να έχει ένα εισόδημα μέχρι 15.000 δολάρια το χρόνο, ο Μπαμ Αντεμπάγιο κλείνει φέτος την περίοδο του rookie συμβολαίου του με απολαβές 5,1 εκατομμύρια.

Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του, στόχος του με τα χρήματα από το ΝΒΑ είναι να βοηθήσει τη μητέρα του και τον κύκλο του, να ζήσουν μια πιο άνετη ζωή, έπειτα από τους κόπους και τις θυσίες που έκαναν για μια ζωή!

Το νέο του συμβόλαιο θα τρέξει από το 2021/21 με αφετηρία τα 28 εκατομμύρια, το μίνιμουμ θα είναι στα 163 στην πενταετία, ενώ με τα μπόνους μπορεί να φτάσει στα 195 εκατομμύρια.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss