Μy Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μικαέλας Φωτιάδη μετά τις κατηγορίες πως έχει στυλίστα

Η διαφωνία της Αρετής Λις με τη Μικαέλα Φωτιάδη για τη βαθμολογία στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks που έβαλε η δεύτερη στην πρώτη αλλά και τα σχόλιά της προκάλεσαν το ξέσπασμα της πρώην παίκτριας του GNTM. Όλα άρχισαν όταν η Αρετή είπε ότι διαφωνεί με τα σχόλια της Μικαέλας λέγοντας πως εκείνη “δε φοράει απλά ένα σετ”.

Η Μικαέλα Φωτιάδη αντέδρασε σε όλα αυτά με την Αρετή να συνεχίζει λέγοντας πως το μοντέλο έχει βοήθεια από στυλίστα καθώς τα λουκ που επιλέγει αυτή την εβδομάδα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τις προηγούμενης. 

Ακούγοντας τα λεγόμενα της συμπαίκτριάς της η Μικαέλα ξέσπασε λέγοντας πως δε δέχεται από κανέναν να την κατηγορεί για κάτι χωρίς να έχει αποδείξεις.

“Αυτό το θέμα με το στυλίστα με στεναχώρησε πάρα πολύ. Έχω διάφορα στο κεφάλι μου, έχω και μια άλλη δουλειά, έχω ένα παιδί, έχω μια μετακόμιση και χίλια δυο. Τη προηγούμενη εβδομάδα που τα πήγα χάλια γιατί είχα πολλά στο κεφάλι μου. Θα μπορούσα να κάθομαι εδώ και να κλαίω όλη μέρα, δε το έκανα, ήμουν πιο ήσυχη γιατί είχα προβλήματα” είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss