Ναρκωτικά, όπλα, ληστείες, ξυλοδαρμοί! Το πιο «κακό παιδί» του αγγλικού ποδοσφαίρου | Sportdog Team

Ναρκωτικά, όπλα, ληστείες, ξυλοδαρμοί, ηλεκτρονικό βραχιόλι στον αστράγαλο, φυλακή και ένα τεράστιο ταλέντο των Southampton και Newcastle πεταμένο στα «σκουπίδια».

Στην «ποδοσφαιρομάνα» Αγγλία οι παίχτες του λατρεμένου τους παιχνιδιού δεν κλωτσάνε απλά την μπάλα. Είναι κομμάτια της σόουμπιζ. Ένας λαός, που λατρεύει τις κίτρινες φυλλάδες των σκανδάλων και αρέσκεται στο να «ταΐζει» το φετίχ του με παραπτώματα διασήμων, έχει δημιουργήσει μια κανονική ποδοσφαιρική σόουμπιζ. Στις λίγες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που όταν ακούς το όνομά τους, ανακαλείς μόνο εξωγηπεδικές ιστορίες και όχι ποδοσφαιρικά επιτεύγματα, ανήκει ο Nile Ranger. Η ζωή του, γεμάτη πρωτοσέλιδα. Μια καριέρα αυτοκαταστροφική και συνάμα ανεκπλήρωτη.

Γεννημένος τον Απρίλη του 1991, βέρος «Βορειολονδρέζος», παιδί μιας μεσοαστικής οικογένειας του μεσοαστικού προαστίου Wood Green, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Crystal Palace. Το επιθετικό του ταλέντο δεν άργησε να λάμψει και οι περίφημοι «σκάουτερ πιτσιρικιών» της Southampton τον εντόπισαν. Στον αγγλικό Νότο βρέθηκε η ιδανική ευκαιρία για το ξεκίνημα μιας σπουδαίας καριέρας. Το 2007 έπαιζε στις ίδιες μικρές ομάδες με τον Gareth Bale, τον Theo Walcott, τον Tyrone Mings και τον Alex Oxlade-Chamberlain. Αλλά εκείνη την χρονική περίοδο, μόλις στα 16 του, η καριέρα του σχεδόν τελείωσε πριν καν καλά καλά ξεκινήσει.

Καταδικάζεται ως δράστης σε ένοπλη ληστεία καταστήματος στο Muswell Hill του Λονδίνου και του φορτώνεται ποινή κράτησης σε αναμορφωτήριο ανηλίκων για 11 εβδομάδες. Γυρνάει στους «Άγιους», αλλά έναν μήνα μετά βλέπει την πόρτα της εξόδου από τις περίφημες ακαδημίες. Λόγω της προβληματικής συμπεριφοράς του είχε χάσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss