Ντόρα Μπακογιάννη: Αποκάλυψε ποια είναι η πραγματική της σχέση με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη

Σε μια σπάνια εξομολόγηση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη δολοφονία του συζύγους της, στη σχέση που έχει με τα παιδιά και τα εγγόνια της αλλά και με τη νύφη της Σία Κοσιώνη.

«Όταν είμαστε όλη η οικογένεια μαζί τσακωνόμαστε για το φαγητό που οι μισοί κάνουν δίαιτα. Το βέβαιο είναι ότι όταν μαζευόμαστε δεν μιλάμε για πολιτική» είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε μιλώντας για τον δυναμικό χαρακτήρα της μητέρας της, «Η μάνα μου ήταν η μάνα κλώσσα, άνοιγε τις φτερούγες και έμπαιναν όλοι από κάτω. Τα “όχι” τα έλεγε η μητέρα μου. Ο πατέρας μου σε πέθαινε στον διάλογο και παραδινόσουν κι έλεγες “φτάνει”».

«Είμαι η κλασική εργαζόμενη μητέρα. Με τις ατελείωτες τύψεις. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι η ποσότητα λείπει. Έχω δύο παιδιά που δυστυχώς -θέλω να το ακούσουν οι μαμάδες- δεν δέχονται παρεμβάσεις στη ζωή τους. Ο γιος μου με κράζει σε όλα τα ραδιόφωνα»είπε για τη σχέση με τα παιδιά της ενώ όταν η συζήτηση έφτασε στον σύζυγό της Παύλο Μπακογιάννη δε δίστασε να εκφράσει το παράπονό της λέγοντας πόσο άδικο ήταν που του στέρησαν την δυνατότητα να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν..

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε και στη Σία Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη να αναφέρεται σε εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντα στα παπούτσια της νύφης μου. Πρέπει να την έχεις σαν παιδί σου. Η Σία είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, καταπληκτική μητέρα. Είναι σκληρά δουλευταρού. Αν τα βάλεις αυτά ναι έχουμε κάποια κοινά. Είμαστε Ταύροι καταρχήν. Είναι 100% αφοσιωμένη στη δουλειά της. Είναι μία μάνα που εγώ θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου».

Βέβαια η Ντόρα Μπακογιάννη δε δίστασε να μιλήσει και για την εξωτερική της εμφάνιση και τον τρόπο που προσπαθεί να μείνει σε φόρμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss