Ξέσπασε η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Οι κοντινοί μου φίλοι είναι gay, αν πουν εμένα ομοφοβική, εντάξει» – Fay’s book

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε για την αγάπη της σε αυτή τη δουλειά και το πρώτο της σίριαλ, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της που παρεξηγήθηκαν πρόσφατες δηλώσεις της.

«Ήθελα να τραγουδάω, να χορεύω και να παίζω. Ήξερα ότι αυτό θα κάνω στη ζωή μου, αυτό θέλω, αυτό μου αρέσει, γι’ αυτό έχω έρθει.

Η Μπέττυ ήταν από μικρή μοντέλο, άλλαζε τρεις με τέσσερις φορές τη μέρα ρούχα. Έβλεπα, όταν ήμουν μικρή, τη Μάρθα Καραγιάννη και την Ζωζώ Σαπουντζάκη στα μιούζικαλ και έλεγα μαζί τους θέλω να είμαι.

Και ξαφνικά στην πρώτη μου δουλειά ήμουν με αυτές τις δύο γυναίκες και με τον Δαλιανίδη, ο οποίος μου είχε ζητήσει να με υιοθετήσει και του είπα όχι γιατί θα στεναχωρηθούν οι γονείς μου», είπε σχετικά με τους «Μικρομεσαίους» όπου είχε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις της που παρεξηγήθηκαν, ανέφερε: «Πάντα με παρεξηγούν στις συνεντεύξεις μου. Όλα αυτά τα χρόνια, οι κοντινοί μου φίλοι είναι gay. Αν πουν εμένα ομοφοβική, εντάξει. Όποιος το λέει αυτό είναι επειδή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Δε βγήκα να κρίνω κανέναν, είπα τη γνώμη μου», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Ράντου: «Το πρώτο που διέρρεε παντού ήταν ότι εγώ τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού»

Θρίλερ με την ηθοποιό Tanya Roberts – Ήταν ζωντανή παρά τις φήμες, αλλά κατέληξε…

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης είχε κανει… “γύπινγκ” στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν μπει στο GNTM

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss