Ξέσπασμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τους τραυματισμούς των All-Star

Η νέα άσχημη είδηση για πιθανή ρήξη χιαστού του Καγουάι Λέοναρντ, οδήγησε σε ξέσπασμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς μέσω twitter.

Με τόσους παίκτες τραυματίες στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν, ο “Βασιλιάς” δεν κρατήθηκε και τα έβαλε με όλους που δεν προστάτεψαν τους αθλητές, ορίζοντας την έναρξη της σεζόν τα Χριστούγεννα, ενώ η προηγούμενη είχε τελειώσει στα μέσα του Οκτώβρη.

Παίκτες τεράστιας αξίας, όπως ο Άντονι Ντέιβις, ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο Τζέιμς Χάρντεν, κι άλλοι, χάνουν πολλούς αγώνες ή και κάποιοι, όλους, στα playoffs λόγω τραυματισμών. Αλλά ο Τζέιμς δεν θεωρεί αυτούς τους τραυματισμούς “μέρος του παιχνιδιού”, μα αποτέλεσμα της έλλειψης ξεκούρασης των παικτών!

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς έγραψε στο twitter:

“Όλοι τους δεν ήθελαν να με ακούσουν για την εκκίνηση της σεζόν. Γνώριζα ακριβώς τι θα συμβεί.

Το μόνο που ήθελα ήταν να προστατέψω την καλή κατάσταση των παικτών που αποτελούν το προϊόν και το όφελος του παιχνιδιού μας. Αυτοί οι τραυματισμοί δεν είναι “μέρος του παιχνιδιού”.

Είναι η έλλειψη ξεκούρασης πριν αρχίσουμε πάλι.

Οκτώ, πιθανόν εννέα All-Stars έχουν χάσει αγώνες playoffs, οι περισσότεροι στην ιστορία της λίγκας. Είναι η καλύτερη περίοδος του πρωταθλήματος και οι θεατές χάνουν τόσο πολλούς από τους αγαπημένους μας παίκτες.

Είναι τρελό. Εάν υπάρχει ένα άτομο που γνωρίζει για το σώμα και το πώς λειτουργεί σε όλον τον κύκλο του χρόνου, είμαι εγώ.

Μιλώ για την υγεία των παικτών μας και μισώ να βλέπω τόσο πολλούς τραυματισμούς αυτήν την περίοδο του έτους. Συγγνώμη φίλαθλοι, εύχομαι να βλέπατε όλους τους αγαπημένους σας παίκτες”…

Δείτε τα tweets του ΛεΜπρόν Τζέιμς:


— LeBron James (@KingJames) June 16, 2021

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss