Οι Μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2022 | ediva.gr

]]>

Το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά και πρέπει να ετοιμάζεσαι για τις εξορμήσεις σου στην παραλία! Φυσικά αν θέλεις να δείχνεις στιλάτη θα πρέπει να διαλέξεις και το κατάλληλο μαγιό. Προτού προβείς σε αγορές όμως αξίζει να δεις τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαγιό το καλοκαίρι του 2022 έτσι ώστε να κάνεις μια μοντέρνα επιλογή!
Και ποια από εμάς δε θα ήθελε να δείχνει εντυπωσιακή στις φετινές εξορμήσεις της στη θάλασσα; Είναι λοιπόν η ώρα να δεις ποια μαγιό θα φορεθούν πολύ το φετινό καλοκαίρι! Ανακάλυψε τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2022!
Τα Trends στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2022

Μαγιό με cut- outs
*/
]]>

Τα cut- outs δεν είναι μόδα μόνο στα ρούχα φέτος αλλά και στα μαγιό! Συγκεκριμένα, μαγιό με ανοίγματα και κοψίματα αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας! Τα cut outs βρίσκουν εφαρμογή τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα μαγιό. Τα ανοίγματα μπορούν να βρίσκονται στο στήθος, στην πλάτη ή στην μέση, ανάλογα με το γούστο σου αλλά και το σημείο του σώματος σου που θέλεις να αναδείξεις!
Δες επίσης: Καλοκαιρινά γυναικεία ρούχα H&M για το 2022
Ψηλόμεσα μπικίνι
*/
]]>

Τα ψηλόμεσα μπικίνι είναι ήδη μια δημοφιλής επιλογή τις τελευταίες σεζόν. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε φέτος. Τα μπικίνι με το κάτω μέρος να φτάνει μέχρι πάνω από τον αφαλό εκτός από το ότι είναι πολύ στιλάτα, ταυτόχρονα είναι ότι πρέπει αν αισθάνε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss