Οι Σανς «πληγώθηκαν» από την άμυνα και ψάχνουν αντίδραση

Στη Νέα Ορλεάνη οι Φοίνιξ Σανς παρουσιάστηκαν αγνώριστοι και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τους Πέλικανς. Και με την εμφάνισή τους έδειξαν πως έχουν ακόμα να βελτιώσουν πράγματα, ώστε να αποκτήσουν συνέπεια.

Έχοντας τη φόρα των τριών διαδοχικών νικών των τελευταίων ημερών οι Φοίνιξ Σανς ταξίδεψαν στη Νέα Ορλεάνη, με σκοπό να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους. Όμως, υπολόγιζαν χωρίς την διάθεση των παικτών του Σταν Βαν Γκάντι, καθώς οι Πέλικανς κυριάρχησαν στο παρκέ και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη.

Αυτό σε ένα παιχνίδι που έκανε έντονο τον προβληματισμό στο στρατόπεδο των «Ήλιων», καθώς ανέδειξε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα, αγωνιστικά.

Και το θέμα αυτό ήρθε να το αναδείξει με το πέρας του αγώνα ο Μόντι Ουίλαιμς, λέγοντας πως «δεν ήταν τόσο θέμα συνέπειας, όσο άμυνας. Η άμυνά μας δεν ήταν σε καλό επίπεδο, δώσαμε πολλές δεύτερες κατοχές και αυτό μας πόνεσε», ανέφερε στην απάντησή του στο SDNA, για να εξηγήσει λίγο αργότερα πόση ζημιά έκαναν οι πόντοι που δέχτηκε η ομάδα του κάτω από το καλάθι. 

«Οι 50+ πόντοι στο ζωγραφιστό δεν ήταν κάτι καλό. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Δεν ήταν θέμα συνέπειας, ήταν θέμα πως επιτρέψαμε στα άστοχα σουτ τους να μας προκαλέσουν ζημιά. Η εικόνα μας στην άμυνα επηρεάζει και την επίθεσή μας και πρέπει να το θυμόμαστε αυτό και στη συνέχεια της σεζόν», επεσήμανε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως «θα δούμε το βίντεο του αγώνα, ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Από την… συντριβή στη Νέα Ορλεάνη διασώθηκε ο Ντέβιν Μπούκερ, που στο δεύτερο παιχνίδι μετά την επιστροφή του έδειξε ορεξάτος και έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Άλλωστε είναι δεδομένο πως η δική του παρουσία αλλάζει τις ισορροπίες και τους συσχετισμούς στην επίθεση των «Ήλιων».

«Η κατάστασή μου είναι καλή. Νιώθω έτοιμος να μπω στο παρκέ και το έδειξα ξανά, έπαιξα 32 λεπτά. Οπότε από πλευράς κατάστασης νιώθω πολύ καλά», τόνισε με το πέρας του αγώνα στον οποίο σταμάτησε στους 25 πόντους, ενώ στη συνέχεια κράτησε μια πιο διαλλακτική στάση σχετικά με το τι έφταιξε και ήρθε η «βαριά» ήττα,

«Θα πρέπει να δω το βίντεο του αγώνα. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε στραβά και είχαμε τέτοιο ρυθμό, ώστε να το αλλάξουμε στη συνέχεια και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ξέφυγε τελείως από εμάς», επεσήμανε επί του θέματος.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι Σανς θα έχουν πολλή δουλειά στο βίντεο, ώστε ο κόουτς Ουίλιαμς να αλλάξει τα κακώς κείμενα του συνόλου…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss