Ολυμπιακοί Αγώνες: Άρθρο – «βόμβα» από τους «Times» – Σενάριο για οριστική ακύρωση (photos)

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να θερίζει τον πλανήτη.

Και μπορεί ο Τόμας Μπαχ να δήλωνε πως οι Αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, ωστόσο με σημερινό τους δημοσίευμα οι «Times» βάζουν… φωτιά, αναφέροντας ξεκάθαρα πως υπάρχει οριστική απόφαση ακύρωσης, από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρέπει να ακυρωθούν λόγω του κορονοϊού, πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο να διασφαλιστεί πως η πόλη θα μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2032».

Αυτή η εξέλιξη θα φέρει ριζικές αλλαγές κι όπως αναφέρουν οι «Times», αναζητείται ένας ασφαλής τρόπος για να ανακοινωθεί η ακύρωσή τους και να μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το Τόκιο να τους φιλοξενήσει άλλη χρονιά.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις από ανώνυμη πηγή, στις οποίες αναφέρεται το εξής: «Κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα πει πρώτος ότι αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά υπάρχει ομοφωνία πως είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνουν».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss