Ολυμπιακός: Σενάριο για Ιγουάλα για τα άκρα (photos+video)

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Ανάγιο Ιγουάλα φέρεται πως έχουν δείξει οι «ερυθρόλευκοι».

Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος και να… μένουν οι τελευταίες αγωνιστικές της Super League αλλά και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις του για την επόμενη… μέρα.

Βασικός στόχος για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ντάνιελ Ποντένσε. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, καθημερινά πολλά σενάρια εμπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» με ποδοσφαιριστές, παρουσιάζοντάς τους ως μεταγραφικούς «στόχους».

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα είναι αυτό του Ανάγιο Ιγουάλα. Ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Ενγίμπα Αμπά και για την περίπτωσή του φέρεται να έχει ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, αλλά και οι Έουπεν και Έλτσε. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στην «L’ Avenir».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Κάντα Σίτι, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ντέλτα Φορς και από το 2019 ανήκει στην Ανγίμπα Αμπά. Πριν από μερικές εβδομάδες έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Νιγηρίας στο ματς απέναντι στο Μπενίν, ενώ τη φετινή σεζόν έχει «γράψει» 13 συμμετοχές και έχει πετύχει 2 τέρματα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss