Οργή Κύπριου: “Τίποτα ο Ολυμπιακός – Παρωδία το πέναλτι – Τραγωδία ο Χασάν – Για πολλά γκολ…”! | του Γιώργου Κτενά

ΟλυμπιακόςΟμόνοια: Στο γεγονός ότι το πέναλτι που κέρδισαν οι Πειραιώτες ήταν παρωδία, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Γιώργος Κύζας.

Ο Κύπριος δημοσιογράφος ανέλυσε το παιχνίδι, σχολίασε ποιοι είναι οι παίκτες που βοήθησαν τους Ερυθρόλευκους να κερδίσουν, αλλά και τι περιμένει να γίνει στη ρεβάνς.

Στο παιχνίδι είδαμε μια αναμενόμενη εικόνα: Πίσω η Ομόνοια και οι Πειραιώτες μπροστά. Το περιμέναμε ότι θα παραταχθεί με πολλές ζώνες άμυνας η Ομόνοια, αλλά και οι αντίπαλοί τους δεν έκαναν και τίποτα σπουδαίο“, σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος από την Κύπρο και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Καμία σχέση με την περσινή εικόνα δεν είχε η ελληνική ομάδα. Δεν κατάφερε να κάνει φάσεις και να δημιουργήσει μέχρι το γκολ τίποτα”.

Από την Ομόνοια φωνάζουν για τη φάση του πέναλτι – Ποια είναι η δική σου άποψη;

“Η φάση ήταν παρωδία, το πέναλτι είναι παρωδία και, φυσικά, υπάρχει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Και είναι απορίας άξιο γιατί δεν πήγε να δει τη φάση στο VAR. Αυτό θεωρούν και στην Ομόνοια, ότι είναι φάουλ. Απογοήτευση υπάρχει για το αποτέλεσμα αλλά είναι ευχαριστημένοι που έστω θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά ήθελαν να κάνουν το έξτρα βήμα και να βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Υπάρχει κάποιος που ξεχώρισες από τον Ολυμπιακό;

“Όπως είδα χθες, κανένας. Καμία σχέση αυτό που είδαμε με τον περσινό Ολυμπιακό. Βέβαια, με τον που μπήκε ο Ραντζέλοβιτς με τον Αραμπί άλλαξε η εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Χασάν ήταν τραγωδία! Με τις αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς άλλαξε όλη η εικόνα και πίεσαν πολύ”.

Θεωρείς ότι υπάρχει ελπίδα για την Ομόνοια όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση;

“Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει το 2-0. Αλλά με ένα γρήγορο γκολ μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι και μπορεί να έχουμε πολλά γκολ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για αδιανόητο διπλό “μπαμ” ο Μαρινάκης – Αν το κάνει αυτό, δώστε του από τώρα το πρωτάθλημα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss