Παρότι έχανε με 0-2 στο ημίχρονο και 1-3 στην αρχή της επανάληψης, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε και δεν έχασε από την απίθανη Αρμίνια Μπίλεφελντ.
Μόλις είχε γυρίσει από το Κατάρ, η σαμπάνια δεν είχε στεγνώσει από πάνω της για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Συλλόγων. Συν τοις άλλοις ο χιονιάς στην Βαυαρία έκανε το γήπεδο να μοιάζει με παγοπίστα (τουλάχιστον στο πρώτο μέρος), με την Αρμίνια Μπίλεφελντ να κάνει πάρτι για μία ώρα στο Μόναχο.
Ακόμα κι έτσι όμως, η Μπάγερν έχει την νοοτροπία refuse to lose και παρότι έχανε με 0-2 και 1-3 κατάφερε να σώσει τον βαθμό.
Η εντυπωσιακή Αρμίνια Μπίλεφελντ έκανε το τέλειο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με 0-2 από τέρματα των Φλαπ (9’) και Πίπερ (37’), δείχνοντας ότι έχει τα φόντα για μία ιστορική έκπληξη.
Ακόμα κι όταν ο Λεβαντόφσκι με υπέροχο βολέ μείωσε σε 1-2 (48’), οι φιλοξενούμενοι με την σέντρα έκαναν το 1-3 στην επόμενη φάση με τον Γκεμπάουερ.
Κάπου εκεί, τα αστεία τελείωσαν. Η ομάδα του Χάνζι Φλικ έβγαλε την άρνηση υποταγής και με δύο γκολ από Τολισό (58’) και Ντέιβις (70’) έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Το ματς έγινε ροκ, όμως και πάλι η ομάδα που έφτασε πιο κοντά σε τέταρτο γκολ ήταν η Αρμίνια που είχε ακυρωθέν γκολ λόγω οφσάιντ του Κόρντοβα (73’), με το Μπίλεφελντ να κρατάει ως το τέλος το 3-3 που της έδωσε την ευκαιρία να πιάσει την Χέρτα στους 18 βαθμούς ακριβώς στην θέση που στέλνει στα μπαράζ παραμονής.