Ο «απλησίαστος» Βέλεθ, ο… λογοδοσμένος Γούτας και η Καρταχένα!

Τι «παίζει» με την ισπανική ομάδα και τους δύο σουπερλιγκάτους στόπερ; Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες.

Περνάει η…μπογιά του Φραν Βέλεθ στην Ισπανία. Κι ας συμπληρώνει ο στόπερ του Παναθηναϊκού τέσσερα χρόνια απουσίας από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά με την Αλμερία την σεζόν 2016-17.

Το καλοκαίρι του ΄17 μετακόμισε στην Πολωνία για την Βίσλα Κρακοβία και μετά από ένα χρόνο μπήκε στην ζωή του η Ελλάδα και ο Άρης, από τον οποίο μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό το περυσινό καλοκαίρι.

Εσχάτως κι όπως έγραψε νωρίτερα το SDNA ισπανικό κλαμπ προσέγγισε τον Παναθηναϊκό και εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Βέλεθ.

Ωστόσο οι «πράσινοι» δεν έδειξαν τη διάθεση να προχωρήσουν σε καμία απολύτως συζήτηση για τον 29χρονο στόπερ και το θέμα έληξε εν τη γενέσει του.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως η Καρταχένα είναι μία από τις ισπανικές ομάδες που ψάχνονται το τάιμινγκ που διανύουμε για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Πρόκειται για τον σύλλογο που τον περασμένο Γενάρη απέκτησε τον Τόνι Ντάτκοβιτς από τον Άρη – όπως έγραψε αποκλειστικά το SDNA  εκείνη την περίοδο – και που παρότι νεοφώτιστος στη Segunda Division εξασφάλισε την παραμονή στη β΄κατηγορία της Ισπανίας.

Πολύ δύσκολα πάντως η Καρταχένα θα μπορούσε να ικανοποιήσει σε οικονομικό επίπεδο τα «θέλω» του Παναθηναϊκού για τον Βέλεθ, έτσι και οι «πράσινοι» έμπαιναν (που δεν μπήκαν) στη διαδικασία να διαπραγματευτούν για την πώληση του Ισπανού στόπερ.

Παρεμπιπτόντως, στο στρατόπεδο της ισπανικής ομάδας είχαν σχηματίσει θετικό report για έναν άλλο σουπερλιγκάτο στόπερ.

Και εκεί που ήταν έτοιμοι να περάσουν στο…παρασύθημα απογοητεύτηκαν όταν κάνοντας καλύτερο «ρεπορτάζ», πληροφορήθηκαν πως ο Δημήτρης Γούτας βρίσκεται καθ΄οδόν για τα Σπάτα, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει στην καριέρα του στην ΑΕΚ μετά το τέλος της θητείας στον Ατρόμητο.

Συμβαίνουν κι αυτά.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss