Ο επερχόμενος αισθητήρας 200MP ISOCELL HP3 της Samsung θα μπορούσε να

Η Samsung παρουσίασε την πρώτη κάμερα CMOS 200 MP πέρυσι. Ενώ το ISOCELL HP1 έλαβε κάποια προσοχή από τα μέσα κυρίως λόγω της υψηλής ανάλυσής του, δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε smartphone που διατίθεται στο εμπόριο. Για κάποιο λόγο, ωστόσο, η Samsung φαίνεται να εργάζεται ήδη για έναν διάδοχο.

Όπως αποκάλυψε το GalaxyClub, η Samsung έχει ήδη υπό ανάπτυξη έναν νέο αισθητήρα CMOS 200 MP. Αυτός ο αισθητήρας λέγεται ότι έχει την επωνυμία ISOCELL HP3 και θα αντιπροσωπεύει την επόμενη είσοδο σε μια σειρά αισθητήρων 200 MP που επί του παρόντος αποτελείται μόνο από τον προαναφερθέντα HP1 και τον OVB0B της OmniVision. Οι λεπτομέρειες του νέου HP3 είναι άγνωστες, αλλά μπορεί να αναμένεται να ταιριάζει με το μέγεθος του αισθητήρα 1/1,22 ιντσών του HP1 και τα 2,56 μm μετά τη σύνδεση 16 σε 1 pixel.

Αν και αυτές οι προδιαγραφές φαίνονται εντυπωσιακές, είναι άγνωστο αν το HP3 θα φτάσει ποτέ σε ένα ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S. Το HP1 αγνοήθηκε υπέρ του ISOCELL GN3 στα Galaxy S22 και Galaxy S22+ και προς το παρόν φαίνεται ότι προορίζεται μόνο για το επερχόμενο τηλέφωνο ναυαρχίδα της Motorola Edge 30 Ultra.

Samsung has optimized the 108MP sensor for three years, and the result is better year by year, which is better than replacing the sensor frequently. It is said that the S23 Ul …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss