Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι ιδιαίτερες συλλογές οκτώ διάσημων brands

Ο χώρος της μόδας στηρίζει για άλλη μία φορά τον σημαντικό σκοπό της ενίσχυσης των γυναικών με κάθε τρόπο.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου και αποτελεί άλλη μία αφορμή να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε τις υπέροχες γυναίκες της ζωής μας. Φυσικά, αυτή δεν είναι -και δεν πρέπει να είναι- η μόνη μέρα του χρόνου, κατά την οποία το παραπάνω συμβαίνει, ωστόσο, τέτοιες περιστάσεις έρχονται για να μας θυμίζουν κάποια πράγματα που οφείλουν να είναι αυτονόητα.

Ο χώρος της μόδας συνήθως συμμετέχει σε τέτοιες περιστάσεις. Δημιουργεί χώρο για τις σημαντικές στιγμές της καθημερινότητας, πόσο μάλλον όταν αυτές σχετίζονται με τις γυναίκες, που αποτελούν το βασικό της κοινό.

Με αφορμή λοιπόν την Ημέρα της Γυναίκας, τα διάσημα fashion brands του πλανήτη έχουν φροντίσει να κάνουν ενέργειες για την αποθέωση του δυναμισμού που αποπνέει η σύγχρονη γυναίκα και να αναδείξουν το προφίλ που θέλει να διατηρεί μέσα στη σύγχρονη εποχή. Ένας σκοπός πολύ πιο σημαντικός από αυτό που πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους, με άμεσο αντίκτυπο στην τωρινή και στις επόμενες γενιές.

Ποσοστό των εσόδων αγαπημένων εταιριών θα αφιερωθεί στον καλό σκοπό της ενίσχυσης των γυναικών με κάθε τρόπο και στην παρακάτω gallery θα βρεις οκτώ brand και τις ενέργειές τους.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα που μυρίζουν καλοκαίρι (και ας είναι ακόμα Μάρτιος!)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss