Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός: Το πρώτο… αίμα (photos)

Το βράδυ της Παρασκευής (9/10) στις 21:00 (Onsports, Novasports 2HD) οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» του Γιώργου Μπαρτζώκα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κόντρα στην Χίμκι στην Ρωσία και θέλει να κάνει το 2Χ2 λίγες μέρες πριν την πρώτη διαβολοβδομάδα. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το πρώτο… ροζ φύλλο, καθώς ηττήθηκαν στο ΣΕΦ από την Ζαλγκίρις στην δική τους εκκίνηση.

Με Σαντ-Ρος και Ουάιτ

Ο τεχνικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας δύο ευχάριστα νέα. Αυτά ακούν στα ονόματα των Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Άαρον Ουάιτ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και έθεσαν εαυτούς στην διάθεση του Έλληνα κόουτς.

Αντίθετα, εκτός πλάνων του Γιώργου Βόβορα έχουν τεθεί οριστικά οι Πιέρ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης. Αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς και στην τελευταία προπόνηση, αυτή της Πέμπτης (8/10) ακολούθησαν θεραπεία.

Χωρίς Ζαν Σαρλς οι «ερυθρόλευκοι»

olympiacos

Στην αντίπερα… όχθη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας προετοιμάζει την ομάδα του μ’ έναν «πονοκέφαλο». Αυτός είναι ο Λιβιό Ζαν Σαρλς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού του ποδιού από την πρεμιέρα με την Ζαλγκίρις και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στα πλάνα του κόουτς των Πειραιωτών.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss